Açtırdığı Okulu Ziyaret Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2019 - 10:12, Güncelleme: 22.10.2019 - 10:12
 

Açtırdığı Okulu Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirlerinden hemşerimiz Hüseyin Acır, Tarım Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Göreve geldiği günden itibaren memleketine vefa göstererek eğitim alanında ilçemize birçok katkıda bulunan Hüseyin Acır buraya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Şu an Milli Eğitim Bakanlığı’nda Müşavir olan Hüseyin Acır, Meslek Liseleri Genel Müdürü olduğu yıllarda ilçemize Tarım Meslek Lisesi’nin kazandırılmasında öncülük ederek çok emek vermişti. Yine kendisinin de mezunu olduğu ilçemizde bulunan Endüstri Meslek Lisesi’ne Genel Müdürlüğü döneminde önemli hizmetlerde bulunmuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Tarım Meslek Lisesi’nin yurdunu ziyaret eden Hüseyin Acır öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.
Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirlerinden hemşerimiz Hüseyin Acır, Tarım Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Göreve geldiği günden itibaren memleketine vefa göstererek eğitim alanında ilçemize birçok katkıda bulunan Hüseyin Acır buraya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

Şu an Milli Eğitim Bakanlığı’nda Müşavir olan Hüseyin Acır, Meslek Liseleri Genel Müdürü olduğu yıllarda ilçemize Tarım Meslek Lisesi’nin kazandırılmasında öncülük ederek çok emek vermişti. Yine kendisinin de mezunu olduğu ilçemizde bulunan Endüstri Meslek Lisesi’ne Genel Müdürlüğü döneminde önemli hizmetlerde bulunmuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Tarım Meslek Lisesi’nin yurdunu ziyaret eden Hüseyin Acır öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.