ADAY ADAYI ARIKAN?DAN KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANINA ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2015 - 04:12, Güncelleme: 20.03.2015 - 04:12
 

ADAY ADAYI ARIKAN?DAN KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANINA ZİYARET

7 Haziran seçimleri için Ak Parti?den Konya Milletvekili Aday Adayı olan Doç.Dr.Hüseyin Arıkan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü’yü ziyaret ederek, Sanayi ve Mesleki Eğitim alanlarındaki projeleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. Kendisinin de akademisyen ve idareciliğinin yanında Makine Mühendisi olduğunu vurgulayan Arıkan, “Ülkemizin ve Konya’mızın kalkınmasında sanayinin büyük paya sahip olduğunu, Milletvekili olması halinde yeni Türkiye’nin inşasında sanayi ve mesleki eğitim alanlarında da önemli projelerini hayata geçireceğini” söyleyerek destek istedi. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü ise ziyaretinden dolayı Arıkan’a teşekkür ederek, aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. 
7 Haziran seçimleri için Ak Parti?den Konya Milletvekili Aday Adayı olan Doç.Dr.Hüseyin Arıkan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü’yü ziyaret ederek, Sanayi ve Mesleki Eğitim alanlarındaki projeleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Kendisinin de akademisyen ve idareciliğinin yanında Makine Mühendisi olduğunu vurgulayan Arıkan, “Ülkemizin ve Konya’mızın kalkınmasında sanayinin büyük paya sahip olduğunu, Milletvekili olması halinde yeni Türkiye’nin inşasında sanayi ve mesleki eğitim alanlarında da önemli projelerini hayata geçireceğini” söyleyerek destek istedi.

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü ise ziyaretinden dolayı Arıkan’a teşekkür ederek, aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.