Adile Baysal Kültür Evi Mutfağında Tencereler Kaynadı

Kültürümüz (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2019 - 10:16, Güncelleme: 05.08.2019 - 10:16
 

Adile Baysal Kültür Evi Mutfağında Tencereler Kaynadı

Adile Baysal Kültür Evi mutfağında tencereler yeniden kaynadı.

Dün yaşanan üzücü olay sonrası bu sabah Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş bünyesinde hizmet veren Adile Baysal Kültür evinin mutfağında garip ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemekleri yapılarak dağıtıma çıkarıldı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın sonrası mutfak bölümünde maddi hasar meydana geldiği kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yemek ihtiyacının karşılandığı Aşevinde bu sabah itibari ile yemeklerimiz yeniden yapılarak dağıtımı yapıldı. Şükürler olsun ki yaşadığımız olay sonucu can kaybı yaşanmadı. Belediye ekiplerimiz tarafından ivedi bir tadilat ve onarımı yapılan mutfak bölümümüz tekrar faaliyete geçmiştir. Her zaman olduğu gibi yine Garip, guraba ve ihtiyaç sahibi 400 ailemize sıcak yemekleri ulaştırılacaktır” dedi.  
Adile Baysal Kültür Evi mutfağında tencereler yeniden kaynadı.

Dün yaşanan üzücü olay sonrası bu sabah Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş bünyesinde hizmet veren Adile Baysal Kültür evinin mutfağında garip ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemekleri yapılarak dağıtıma çıkarıldı.

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın sonrası mutfak bölümünde maddi hasar meydana geldiği kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yemek ihtiyacının karşılandığı Aşevinde bu sabah itibari ile yemeklerimiz yeniden yapılarak dağıtımı yapıldı. Şükürler olsun ki yaşadığımız olay sonucu can kaybı yaşanmadı. Belediye ekiplerimiz tarafından ivedi bir tadilat ve onarımı yapılan mutfak bölümümüz tekrar faaliyete geçmiştir. Her zaman olduğu gibi yine Garip, guraba ve ihtiyaç sahibi 400 ailemize sıcak yemekleri ulaştırılacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.