ak

ADLİYE KAVŞAĞINDA YİNE KAZA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2021 - 02:22, Güncelleme: 03.09.2021 - 02:22
 

ADLİYE KAVŞAĞINDA YİNE KAZA

Sık sık kaza meydana gelen Adliye Kavşağında yine kaza meydana geldi.

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Adliye önündeki kavşakta öğle saatlerinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan kimse olmadı. Çarpışan iki araçta ağır hasar meydana geldi. Kazayı gören vatandaşlar; “Şehir girişindeki bu kavşakta gün olmuyor ki kaza olmasın. Trafik ışıklarının yanmaması, Konya yönünden gelen araçların kavşağa hızlı girmesi çok sayıda kaza olmasına neden oluyor. Yetkililerin bu konuda acilen önlem almasını istiyoruz. Şehir içi hız kontrolüne önem verilmesi, mümkünse kavşağa kavis konması veya ışıkların aktif olması gibi ilk etapta önlemler alınabilir. Ancak şimdiye kadar yeterli önlem alınmadı. ” diyerek tepkilerini gösterdiler. Haber: Arzu Saylam
Sık sık kaza meydana gelen Adliye Kavşağında yine kaza meydana geldi.

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Adliye önündeki kavşakta öğle saatlerinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı.

Kazada şans eseri ölen ve yaralanan kimse olmadı. Çarpışan iki araçta ağır hasar meydana geldi.

Kazayı gören vatandaşlar; “Şehir girişindeki bu kavşakta gün olmuyor ki kaza olmasın. Trafik ışıklarının yanmaması, Konya yönünden gelen araçların kavşağa hızlı girmesi çok sayıda kaza olmasına neden oluyor. Yetkililerin bu konuda acilen önlem almasını istiyoruz. Şehir içi hız kontrolüne önem verilmesi, mümkünse kavşağa kavis konması veya ışıkların aktif olması gibi ilk etapta önlemler alınabilir. Ancak şimdiye kadar yeterli önlem alınmadı. ” diyerek tepkilerini gösterdiler.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.