Afyon'dan Gelen Hırsızlar Seydişehir'de Yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2021 - 04:00, Güncelleme: 27.10.2021 - 04:00
 

Afyon'dan Gelen Hırsızlar Seydişehir'de Yakalandı

Afyondan gelip Seydişehir'de Motor Çalan hırsızlar İlçe Jandarma Komutanlığının yaptığı büyük operasyonla yakalandı.

Seydişehir ve çevre ilçelerde organize bir şekilde su motoru hırsızlığı yapan şebeke Seydişehir İlçe jandarma Komutanlığı tarafından yapılan 2 aylık takip ve araştırma sonucu tespit edilerek failleri yakalandı. Faillerin Afyonkarahisar ilinden gelerek bölgede bulunan su motorlarını çaldıkları ve Afyonkarahisar iline götürdükleri tespit edildi. Yapılan operasyonda 15 adet su motoru ile birlikte yakalanan failler cezaevine konuldu.  
Afyondan gelip Seydişehir'de Motor Çalan hırsızlar İlçe Jandarma Komutanlığının yaptığı büyük operasyonla yakalandı.

Seydişehir ve çevre ilçelerde organize bir şekilde su motoru hırsızlığı yapan şebeke Seydişehir İlçe jandarma Komutanlığı tarafından yapılan 2 aylık takip ve araştırma sonucu tespit edilerek failleri yakalandı.

Faillerin Afyonkarahisar ilinden gelerek bölgede bulunan su motorlarını çaldıkları ve Afyonkarahisar iline götürdükleri tespit edildi. Yapılan operasyonda 15 adet su motoru ile birlikte yakalanan failler cezaevine konuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.