AHMET CENGİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE İKİ YENİ BÖLÜM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2016 - 03:30, Güncelleme: 18.10.2016 - 03:30
 

AHMET CENGİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE İKİ YENİ BÖLÜM

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine iki yeni bölümün açılması için gerekli olan onayın geldiğini söyledi.

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan’ın fakülte bünyesine yeni bölümlerin kazandırılması için yaptığı çalışmaların olumlu sonuçlandığını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer  mevcut olan Makine Mühendisliğinin yanı sıra Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinin açılması için gerekli olan onayın geldiğini söyledi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliğinin yanında Mekatronik bölümü açılması içinde başvuru yapıldığını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Konurerancak Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından Türkiye’deki doluluk oranının yüzde 85‘lik seviyede olmadığından dolayı bu bölümün kabul görmediğini söyledi. Seydişehir’e faydalı hizmetler kazandırmak adına işin siyasi boyutu noktasında kendilerine gelecek her türlü talebe açık olduklarınısöyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa KonurerFakülte bünyesine kazandırılan yeni bölümlerin öğrenci almaya başlamasıyla birlikte her alanda ilçemize büyük katma değer sağlayacaktır. Seydişehir’imize hayırlı ve uğurlu olsun.  Bölümlerin fakültemize kazandırması içinbüyük emek sarf eden Rektörümüz Muzaffer Şeker’e ve Dekanımız Hüseyin Arıkan’a tüm Seydişehir halkı adına teşekkür ediyorum dedi.   
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine iki yeni bölümün açılması için gerekli olan onayın geldiğini söyledi.

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan’ın fakülte bünyesine yeni bölümlerin kazandırılması için yaptığı çalışmaların olumlu sonuçlandığını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer  mevcut olan Makine Mühendisliğinin yanı sıra Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinin açılması için gerekli olan onayın geldiğini söyledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliğinin yanında Mekatronik bölümü açılması içinde başvuru yapıldığını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Konurerancak Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından Türkiye’deki doluluk oranının yüzde 85‘lik seviyede olmadığından dolayı bu bölümün kabul görmediğini söyledi.

Seydişehir’e faydalı hizmetler kazandırmak adına işin siyasi boyutu noktasında kendilerine gelecek her türlü talebe açık olduklarınısöyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa KonurerFakülte bünyesine kazandırılan yeni bölümlerin öğrenci almaya başlamasıyla birlikte her alanda ilçemize büyük katma değer sağlayacaktır. Seydişehir’imize hayırlı ve uğurlu olsun.  Bölümlerin fakültemize kazandırması içinbüyük emek sarf eden Rektörümüz Muzaffer Şeker’e ve Dekanımız Hüseyin Arıkan’a tüm Seydişehir halkı adına teşekkür ediyorum dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.