Ak Parti İlçe teşkilatı belediye düğün salonunda bayramlaştı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2019 - 05:17, Güncelleme: 06.06.2019 - 05:17
 

Ak Parti İlçe teşkilatı belediye düğün salonunda bayramlaştı.

Bayramın 3. Günü gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay partililer katıldı.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay , burada yaptığı konuşmada, teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek  herkesin bayramını  kutladı. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun 56 İslam ülkesinde   fert başına düşen milli gelir 200bin dolar olan da sadece 100 dolar olanda var. Yaklaşık İslam dünyasının nüfusu 2 milyara  yaklaştı   petrol   bizde  gaz  bizde   genç nüfus bizde . Batılılar Avrupa    bu gün tir tir titriyor çünkü elli yıl sonra     Müslüman nüfus  onları  geçecek .Bizde  dağ  var deniz  var petrol var    her şey  var irade  yok  ama  birlik ve beraberlik yok .Bayram günü  birbirimize  saldırabiliyoruz. Onlar  bizi  bir birimize   düşürtebilirler. Elhamdülillah  ülke olarak  şehrimizde   bir şey  olmadı ama  dünyanın başka  bir ülkesinde   bir Müslüman'ın  ayağına   diken  batsa  acı duymuyorsak  kamil  iman sahibi  değiliz. Biz  binanın tuğlalarıyız.dedi Sorgun “ İstanbul seçimleri çok önemli  bayram için tatile İstanbullu seçmen hemşerilerimizle mutla  görüşüp İstanbul seçimlerinin önemi anlatmamız  lazım  mutlaka  sandığa   gitmeliler"  dedi. Teşkilat  üyeleri ve partililer ile  bayramlaşma  sonrası program sona  erdi.
Bayramın 3. Günü gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay partililer katıldı.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay , burada yaptığı konuşmada, teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek  herkesin bayramını  kutladı.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun 56 İslam ülkesinde   fert başına düşen milli gelir 200bin dolar olan da sadece 100 dolar olanda var. Yaklaşık İslam dünyasının nüfusu 2 milyara  yaklaştı   petrol   bizde  gaz  bizde   genç nüfus bizde . Batılılar Avrupa    bu gün tir tir titriyor çünkü elli yıl sonra     Müslüman nüfus  onları  geçecek .Bizde  dağ  var deniz  var petrol var    her şey  var irade  yok  ama  birlik ve beraberlik yok .Bayram günü  birbirimize  saldırabiliyoruz. Onlar  bizi  bir birimize   düşürtebilirler. Elhamdülillah  ülke olarak  şehrimizde   bir şey  olmadı ama  dünyanın başka  bir ülkesinde   bir Müslüman'ın  ayağına   diken  batsa  acı duymuyorsak  kamil  iman sahibi  değiliz. Biz  binanın tuğlalarıyız.dedi

Sorgun “ İstanbul seçimleri çok önemli  bayram için tatile İstanbullu seçmen hemşerilerimizle mutla  görüşüp İstanbul seçimlerinin önemi anlatmamız  lazım  mutlaka  sandığa   gitmeliler"  dedi.

Teşkilat  üyeleri ve partililer ile  bayramlaşma  sonrası program sona  erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.