AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI DEPREMZEDELERE OMUZ VERDİ

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2020 - 12:03, Güncelleme: 30.01.2020 - 12:03
 

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI DEPREMZEDELERE OMUZ VERDİ

Ak Parti İlçe Teşkilatı, Elazığ-Malatya depreminde mağdur olan vatandaşlara yardım etmek amacıyla düzenlediği kampanya sonrası Ziraat Bankası’na topluca giderek yapılan bağışları deprem bölgesine gönderdi.

Ak Parti’nin “Haydi Omuz Ver Seydişehir! Elazığ Malatya İçin Yardım Zamanı” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasında toplanan paraları banka yoluyla deprem bölgesine göndermek için İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve partililer, ilçe binası önünden topluca Ziraat bankasına kadar yürüdüler. Banka önünde bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Kemalettin Atalay “Bugün burada Elazığ’da ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin yakınlarına yardım göndermek için Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı olarak bulunmaktayız. Karınca kararınca Seydişehir’den bu kardeşlerimize bir omuz vermek için geldik. Allah sizlerin de yapacağı yardımları kabul etsin. Vefat etmiş olan kardeşlerimize de Allah rahmet eylesin” dedi.
Ak Parti İlçe Teşkilatı, Elazığ-Malatya depreminde mağdur olan vatandaşlara yardım etmek amacıyla düzenlediği kampanya sonrası Ziraat Bankası’na topluca giderek yapılan bağışları deprem bölgesine gönderdi.

Ak Parti’nin “Haydi Omuz Ver Seydişehir! Elazığ Malatya İçin Yardım Zamanı” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasında toplanan paraları banka yoluyla deprem bölgesine göndermek için İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve partililer, ilçe binası önünden topluca Ziraat bankasına kadar yürüdüler.

Banka önünde bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Kemalettin Atalay “Bugün burada Elazığ’da ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin yakınlarına yardım göndermek için Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı olarak bulunmaktayız. Karınca kararınca Seydişehir’den bu kardeşlerimize bir omuz vermek için geldik. Allah sizlerin de yapacağı yardımları kabul etsin. Vefat etmiş olan kardeşlerimize de Allah rahmet eylesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.