ak

Ak Parti İlçe Teşkilatı Seydişehir’deki üretimle alakalı birimlere ziyaretine devam ediyor

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 11:58, Güncelleme: 14.01.2021 - 11:58
 

Ak Parti İlçe Teşkilatı Seydişehir’deki üretimle alakalı birimlere ziyaretine devam ediyor

Ak Parti’nin bu sefer ki ziyaret yeri Seydişehir Orman Fidanlığı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Beyşehir organize Sanayi , Kuğulu ve üzümlüdeki silah fabrikalarına ziyarette bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetimi daha sonra Seydişehir Organize Sanayi’ndeki fabrikalara  ziyaret etmişti. Başkan Kemalettin Atalay , yönetim kurulu üyeleri ve Mevlüt Çenesiz İlçe Teşkilatı’nın Tarım ve Orman komisyonu çalışmalarına paralel Orman Fidanlık ziyaretinde İlçe Orman Fidanlığı Şefi Eyyüp Yazğan ile görüşerek fidanlık çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Orman Fidanlığı Şefi Eyyüp Yazğan’da: “ Sayın Başkan ve yönetimi ziyaretlerinde bizlerin yanında olduklarını gördük. Bizde kendilerine projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi verdik  ”diyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.    
Ak Parti’nin bu sefer ki ziyaret yeri Seydişehir Orman Fidanlığı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Beyşehir organize Sanayi , Kuğulu ve üzümlüdeki silah fabrikalarına ziyarette bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetimi daha sonra Seydişehir Organize Sanayi’ndeki fabrikalara  ziyaret etmişti.

Başkan Kemalettin Atalay , yönetim kurulu üyeleri ve Mevlüt Çenesiz İlçe Teşkilatı’nın Tarım ve Orman komisyonu çalışmalarına paralel Orman Fidanlık ziyaretinde İlçe Orman Fidanlığı Şefi Eyyüp Yazğan ile görüşerek fidanlık çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Orman Fidanlığı Şefi Eyyüp Yazğan’da: “ Sayın Başkan ve yönetimi ziyaretlerinde bizlerin yanında olduklarını gördük. Bizde kendilerine projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi verdik  ”diyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.