Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın Aylık Divan Toplantısı Gerçekleşti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2019 - 04:13, Güncelleme: 27.07.2019 - 04:13
 

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın Aylık Divan Toplantısı Gerçekleşti

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılan Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı, Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Periyodik olarak her ay yapılan toplantıya Genel Merkez Seçim Koordinasyon Başkanı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay katıldı. Ak Parti üyelerinin de görüşlerinin alındığı toplantıda; Genel Merkez Seçim Koordinasyon Başkanı Harun Tüfekci ve Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, iletilen görüşlerle ilgili çalışma yapacaklarını söylediler.
Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılan Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı, Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Periyodik olarak her ay yapılan toplantıya Genel Merkez Seçim Koordinasyon Başkanı Harun Tüfekci, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay katıldı.

Ak Parti üyelerinin de görüşlerinin alındığı toplantıda; Genel Merkez Seçim Koordinasyon Başkanı Harun Tüfekci ve Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, iletilen görüşlerle ilgili çalışma yapacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.