AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2021 - 03:05, Güncelleme: 14.06.2021 - 03:05
 

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay ile "Kan Ver Can Ver"  kan bağışı seferberliği başlattı. 

Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına destek veren Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanlığı, kan bağışında bulunarak bağışı bekleyen bireylere umut oldu.  Türk Kızılayı’nın "insanların en hayırlısı insanlara faydalı olanlardır" diyerek gönüllüğünün esas olduğunu vurguladığını, bu kapsamda da Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak kan bağışında bulunduklarını ifade eden Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, “gönüllülük bizler için çok ayrı bir anlam ifade etmektedir. Bugüne kadar ilçemiz genelinde başlatılan kampanyalara ve etkinliklere gönüllü olarak katılım sağlayarak destek verdik, destek vermeye de devam edeceğiz. Gönüllülük duygusuyla bugün de ilçemizde başlatılan kan bağışı kampanyasına Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları olarak kan bağışında bulunuyoruz. Tamamen steril bir ortamda sağlıklı koşullarda kan bağışında bulunarak kan bağışı bekleyen bireylere umut oluyoruz. Kan bugün değil her zaman ihtiyaçtır. Özellikle tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiği bu salgın döneminde düzenli kan bağışında bulunmak ayrı bir önem kazanmıştır. Bizler de bu bilinçle gönüllü olarak dünyanın her yerinde sosyal yardımlarıyla bizleri gururlandıran, sosyal yardımlara her zaman olduğu gibi öncülük eden Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunarak bu sosyal yardımlaşmanın bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.  Tüm Seydişehirlileri de kan bağışı kampanyasında gönüllü olmaya davet eden Başkan Aydın, “Seydişehir her zaman sosyal yardımlaşmada ve gönüllülük faaliyetlerinde öncü ilçe olmuştur. Tüm Seydişehirlileri salgın döneminde ayrı bir anlam kazanan kan bağışına destek vermeye ve gönüllü olmaya davet ediyorum” dedi.
Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay ile "Kan Ver Can Ver"  kan bağışı seferberliği başlattı. 



Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına destek veren Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanlığı, kan bağışında bulunarak bağışı bekleyen bireylere umut oldu. 
Türk Kızılayı’nın "insanların en hayırlısı insanlara faydalı olanlardır" diyerek gönüllüğünün esas olduğunu vurguladığını, bu kapsamda da Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak kan bağışında bulunduklarını ifade eden Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, “gönüllülük bizler için çok ayrı bir anlam ifade etmektedir. Bugüne kadar ilçemiz genelinde başlatılan kampanyalara ve etkinliklere gönüllü olarak katılım sağlayarak destek verdik, destek vermeye de devam edeceğiz. Gönüllülük duygusuyla bugün de ilçemizde başlatılan kan bağışı kampanyasına Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları olarak kan bağışında bulunuyoruz. Tamamen steril bir ortamda sağlıklı koşullarda kan bağışında bulunarak kan bağışı bekleyen bireylere umut oluyoruz. Kan bugün değil her zaman ihtiyaçtır. Özellikle tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiği bu salgın döneminde düzenli kan bağışında bulunmak ayrı bir önem kazanmıştır. Bizler de bu bilinçle gönüllü olarak dünyanın her yerinde sosyal yardımlarıyla bizleri gururlandıran, sosyal yardımlara her zaman olduğu gibi öncülük eden Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunarak bu sosyal yardımlaşmanın bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadık” dedi. 
Tüm Seydişehirlileri de kan bağışı kampanyasında gönüllü olmaya davet eden Başkan Aydın, “Seydişehir her zaman sosyal yardımlaşmada ve gönüllülük faaliyetlerinde öncü ilçe olmuştur. Tüm Seydişehirlileri salgın döneminde ayrı bir anlam kazanan kan bağışına destek vermeye ve gönüllü olmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.