AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SEYDİŞEHİR?DE İŞÇİLERLE BERABER YEMEK YEDİLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2014 - 07:43, Güncelleme: 13.03.2014 - 07:43
 

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SEYDİŞEHİR?DE İŞÇİLERLE BERABER YEMEK YEDİLER

Ak Parti Konya Milletvekillerinden Hüseyin üzülmez, İlhan Yerlikaya, Gülay Samancı Seydişehir?e gelerek seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Ak Parti Konya Milletvekillerinden Hüseyin üzülmez, İlhan Yerlikaya, Gülay Samancı Seydişehir’e gelerek seçim çalışmalarını sürdürdüler. Eti AŞ. işçileri ile ve esnafları ziyaret ettiler. Eti Alüminyum tesislerinde öğle yemeğinde işçilerle beraber olan Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal ve milletvekilleri işçilerin, emekçilerin yanında olduklarını ve onlardan destek beklediklerini söyleyerek “Emekçinin daima yanında olacağız. Sizlerin haklarınızın savunucusu olacağız.” Dediler. Belediye Başkan Adayı  Mehmet Tutal ve milletvekili Hüseyin Üzülmez seçim bürosunda basın mensuplarına kısa açıklamada bulundular Belediye Başkan Adayı Tuta Seydişehir Konya’nın büyük ilçelerinden birisi. Ak Parti olarak yaptığımız çalışmalar, geldiğimiz nokta çok iyi Elhamdülillah. Bizlere destek vermek amacıyla Konya Milletvekillerimizden Sayın Hüseyin Üzülmez, İlhan Yerlikaya beyler ve Gülay Samancı hanfendi ilçemize geldiler.Onlarla berber Pazar yeri ziyareti, Eti alüminyum fabrikasında Sayın Ekrem Bey ve işçi kardeşlerimizi de  ziyaret edip görüşmeleri gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.” Dedi Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise “30 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Seydişehir’de bir çalışma yaptık.İnşallah 30 Mart milli iradenin  tekrar hak ettiği bir gün olacak.Çünkü  17 Aralıktan itibaren bir milli irade hırsızlığı yaşanmaktadır.30 Martta yapacağımız seçimler yerel seçim kadar milli iradenin de saygınlığını elde ettiği bir seçim olacaktır. Bizler Seydişehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Tutal’ın yanındayız, destekçisiyiz.her türlü hizmet noktasında yardım edeceğiz. Seydişehirli hemşerilerimiz şuna dikkat etsinler ki Büyükşehir yasası ile ilçelerin ve büyükşehirin ortak çalışmaları o bölgeyi daha hızlı kalkındıracaktır.Oy kullanırken hizmetin birliği açısından dikkat edilmelidir. Bunlara dikkat ederek 30 Martta iradelerini değerlendirirler,” diyerek sözlerini tamamladı.
Ak Parti Konya Milletvekillerinden Hüseyin üzülmez, İlhan Yerlikaya, Gülay Samancı Seydişehir?e gelerek seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Ak Parti Konya Milletvekillerinden Hüseyin üzülmez, İlhan Yerlikaya, Gülay Samancı Seydişehir’e gelerek seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Eti AŞ. işçileri ile ve esnafları ziyaret ettiler.

Eti Alüminyum tesislerinde öğle yemeğinde işçilerle beraber olan Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal ve milletvekilleri işçilerin, emekçilerin yanında olduklarını ve onlardan destek beklediklerini söyleyerek “Emekçinin daima yanında olacağız. Sizlerin haklarınızın savunucusu olacağız.” Dediler.

Belediye Başkan Adayı  Mehmet Tutal ve milletvekili Hüseyin Üzülmez seçim bürosunda basın mensuplarına kısa açıklamada bulundular

Belediye Başkan Adayı Tuta Seydişehir Konya’nın büyük ilçelerinden birisi. Ak Parti olarak yaptığımız çalışmalar, geldiğimiz nokta çok iyi Elhamdülillah. Bizlere destek vermek amacıyla Konya Milletvekillerimizden Sayın Hüseyin Üzülmez, İlhan Yerlikaya beyler ve Gülay Samancı hanfendi ilçemize geldiler.Onlarla berber Pazar yeri ziyareti, Eti alüminyum fabrikasında Sayın Ekrem Bey ve işçi kardeşlerimizi de  ziyaret edip görüşmeleri gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.” Dedi

Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise “30 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Seydişehir’de bir çalışma yaptık.İnşallah 30 Mart milli iradenin  tekrar hak ettiği bir gün olacak.Çünkü  17 Aralıktan itibaren bir milli irade hırsızlığı yaşanmaktadır.30 Martta yapacağımız seçimler yerel seçim kadar milli iradenin de saygınlığını elde ettiği bir seçim olacaktır. Bizler Seydişehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Tutal’ın yanındayız, destekçisiyiz.her türlü hizmet noktasında yardım edeceğiz. Seydişehirli hemşerilerimiz şuna dikkat etsinler ki Büyükşehir yasası ile ilçelerin ve büyükşehirin ortak çalışmaları o bölgeyi daha hızlı kalkındıracaktır.Oy kullanırken hizmetin birliği açısından dikkat edilmelidir. Bunlara dikkat ederek 30 Martta iradelerini değerlendirirler,” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.