AK PARTİ SEYDİŞEHİR DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2016 - 12:00, Güncelleme: 28.03.2016 - 12:00
 

AK PARTİ SEYDİŞEHİR DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seydişehir teşkilatı 53?üncü İlçe Danışma Meclisi toplantısını Şaban Cengiz Kültür merkezinde gerçekleştirdi.

53’üncü İlçe Danışma Meclisi toplantısına Konya Milletvekili Dr.Abdullah Ağralı, ilçe başkanı Mustafa Konurer, il yönetim kurulu üyesi Uğur Erdoğan, belediye başkanı Mehmet Tutal, kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ülkemizde yaşanan terör saldırılarını kınayarak başladığı konuşmasında doğuda yaşanan çatışmalarda şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu. Terör örgütü mensuplarının hedefinin Türkiye'de 2002 yılından bu yana devam eden istikrar ortamını yok etmek ve büyümeyi engellenmek olduğunu kaydeden Konurer; "Kirli hesaplar içerisinde olan şer odakları asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast eden vatan hainleriyle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin her zaman destekçisi ve duacısı olduğumuzu belirtmek isterim." dedi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'da konuşmasında belediye tarafından hazırlanan projelerle önemli yatırımların hayata geçirilerek şehrin çehresinin değişeceğini ve vatandaşlara hizmetin en güzelini sunmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi. AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı'da Güneydoğudaki yaşanan terör olaylarına değinerek; “Terör örgütlerinin amaçlarının ülkenin huzurunu bozmak olduğunu kaydederek milletimiz her şeyin farkında doğuda yaşayan Kürt vatandaşlarımız kendilerinin haklarını savunduğunu iddia eden terör örgütünün başka güçlerin hizmetinde olduğunu açıkça görmüştür. Doğu bölgelerimizde yaşayan Kürt halkı devletine sonuna kadar güvenmektedir ve kendilerine şefkat elini uzatan Devleti'nin her zaman yanındadır.” dedi. Türkiye'nin bir taraftan terör örgütüyle mücadele ederken, diğer taraftan da paralel çete ile mücadele ettiğini ifade eden Konya Milletvekili Ağralı; “Hükümetimiz terör örgütüyle ve paralel örgütle sonuna kadar mücadele etmekten asla taviz vermeyecektir. Burada milletimize düşen görev Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Abazasıyla birlik ve birlik içinde olduğumuzu dosta ve düşmana karşı açıkça göstermektir. Bunu başardığımız takdirde ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Onun için her daim birlik ve beraberliğimizi korumamız lazım. Devletimiz her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güçtedir.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seydişehir teşkilatı 53?üncü İlçe Danışma Meclisi toplantısını Şaban Cengiz Kültür merkezinde gerçekleştirdi.

53’üncü İlçe Danışma Meclisi toplantısına Konya Milletvekili Dr.Abdullah Ağralı, ilçe başkanı Mustafa Konurer, il yönetim kurulu üyesi Uğur Erdoğan, belediye başkanı Mehmet Tutal, kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ülkemizde yaşanan terör saldırılarını kınayarak başladığı konuşmasında doğuda yaşanan çatışmalarda şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu.

Terör örgütü mensuplarının hedefinin Türkiye'de 2002 yılından bu yana devam eden istikrar ortamını yok etmek ve büyümeyi engellenmek olduğunu kaydeden Konurer; "Kirli hesaplar içerisinde olan şer odakları asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast eden vatan hainleriyle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin her zaman destekçisi ve duacısı olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'da konuşmasında belediye tarafından hazırlanan projelerle önemli yatırımların hayata geçirilerek şehrin çehresinin değişeceğini ve vatandaşlara hizmetin en güzelini sunmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı'da Güneydoğudaki yaşanan terör olaylarına değinerek; “Terör örgütlerinin amaçlarının ülkenin huzurunu bozmak olduğunu kaydederek milletimiz her şeyin farkında doğuda yaşayan Kürt vatandaşlarımız kendilerinin haklarını savunduğunu iddia eden terör örgütünün başka güçlerin hizmetinde olduğunu açıkça görmüştür. Doğu bölgelerimizde yaşayan Kürt halkı devletine sonuna kadar güvenmektedir ve kendilerine şefkat elini uzatan Devleti'nin her zaman yanındadır.” dedi.

Türkiye'nin bir taraftan terör örgütüyle mücadele ederken, diğer taraftan da paralel çete ile mücadele ettiğini ifade eden Konya Milletvekili Ağralı; “Hükümetimiz terör örgütüyle ve paralel örgütle sonuna kadar mücadele etmekten asla taviz vermeyecektir. Burada milletimize düşen görev Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Abazasıyla birlik ve birlik içinde olduğumuzu dosta ve düşmana karşı açıkça göstermektir. Bunu başardığımız takdirde ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Onun için her daim birlik ve beraberliğimizi korumamız lazım. Devletimiz her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güçtedir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.