AK PARTİ SEYDİŞEHİR İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2015 - 12:25, Güncelleme: 24.08.2015 - 12:25
 

AK PARTİ SEYDİŞEHİR İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Ak parti Seydişehir teşkilatının 46?ıncı ilçe danışma meclisi toplantısı Şaban Cengiz Kültür merkezinde yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu ilçe danışma meclisi toplantısına Ak parti Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Leyla Şahin Usta, 24. Dönem Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, il Başkan Yardımcıları Yusuf Uçar, Abdülkadir Özögür, Mehmet Munlafalıoğlu, il yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörü Uğur Erdoğan, ilçe Başkanı Mustafa Konurer, belediye başkanı Mehmet Tutal, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatının çalışmalarını kapsayan faaliyet raporunun okunduğu toplantıda konuşan İlçe başkanı Mustafa Konurer; “Önümüze tekrar bir seçim sandığı konulacak ve Türkiye’nin AK Parti ile 13 yılda elde ettiği kazanımları var gücümüzle gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza anlatacağız. Gelinen durum itibariyle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun günlerdir koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü siyasi parti liderleri sorumluluktan kaçarak ülkemizi adeta kaderine terk etmişlerdir. Ak parti olarak bugüne kadar ülkemize ve milletimize nasıl sahip çıkmış isek bundan sonrada menfaatlerimiziher şeyin üzerinde tutarak sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onun için Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatı olarak seçime iyi hazırlanmalı ve yeni dönemde tek başına iktidar hedefiyle çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmalıyız.” diye konuştu. Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’da; “ 7 Haziran’ı ve sonrasında Türkiye’de yaşanan gelişmeleri değerlendirdiği toplantıda  “İnşallah sandıkta ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlere milletimiz, gereken cevabı verecektir. Ak parti olarak siyasi hayatımız boyunca milletin üzerinde başka bir gücü asla tanımadık ve bundan sonrada tanımayacağız. Bize milli irade ne derse, neyi yapın derse verdikleri talimat doğrultusuna çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. 
Ak parti Seydişehir teşkilatının 46?ıncı ilçe danışma meclisi toplantısı Şaban Cengiz Kültür merkezinde yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu ilçe danışma meclisi toplantısına Ak parti Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Leyla Şahin Usta, 24. Dönem Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, il Başkan Yardımcıları Yusuf Uçar, Abdülkadir Özögür, Mehmet Munlafalıoğlu, il yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörü Uğur Erdoğan, ilçe Başkanı Mustafa Konurer, belediye başkanı Mehmet Tutal, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatının çalışmalarını kapsayan faaliyet raporunun okunduğu toplantıda konuşan İlçe başkanı Mustafa Konurer; “Önümüze tekrar bir seçim sandığı konulacak ve Türkiye’nin AK Parti ile 13 yılda elde ettiği kazanımları var gücümüzle gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza anlatacağız. Gelinen durum itibariyle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun günlerdir koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü siyasi parti liderleri sorumluluktan kaçarak ülkemizi adeta kaderine terk etmişlerdir. Ak parti olarak bugüne kadar ülkemize ve milletimize nasıl sahip çıkmış isek bundan sonrada menfaatlerimiziher şeyin üzerinde tutarak sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onun için Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatı olarak seçime iyi hazırlanmalı ve yeni dönemde tek başına iktidar hedefiyle çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmalıyız.” diye konuştu.

Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’da; “ 7 Haziran’ı ve sonrasında Türkiye’de yaşanan gelişmeleri değerlendirdiği toplantıda  “İnşallah sandıkta ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlere milletimiz, gereken cevabı verecektir. Ak parti olarak siyasi hayatımız boyunca milletin üzerinde başka bir gücü asla tanımadık ve bundan sonrada tanımayacağız. Bize milli irade ne derse, neyi yapın derse verdikleri talimat doğrultusuna çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.