AK PARTİ SEYDİŞEHİR TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2016 - 12:30, Güncelleme: 16.09.2016 - 12:30
 

AK PARTİ SEYDİŞEHİR TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı partililerin yoğun katılımıyla teşkilat binasında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, yönetim Kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramların insanların birbirleriyle kaynaşması ve yardımlaşma duygularının gelişmesi açısından büyük öneme sahip önemli günler olduğunu söyleyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer bayramlaşma programına katılan partilelere teşekkür ederek mübarek Kurban Bayramlarını kutladı. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'de konuşmasında, Türkiye'de 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin milletin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik sayesinde başarısızlıkla sonuçlandığını söyleyerek; “vatan hainleri Türkiye'yi yok etmek için her türlü hesabı yapmışlardı ama bir tek milletimizi hesap etmemişlerdi. İşte hesap etmedikleri bu asil Millet darbeci zihniyete hadlerini bildirerek onları adeta bozguna uğrattı. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece hiç bir güç Türkiye'nin karşısında duramaz. Yüce Allah inşallah bizleri nice bayramlara eriştirsin. Kurban bayramınız kutlu olsun” dedi. Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'da vatandaşların bayramlarını kutlayarak başladığı konuşmasında Türk milletinin dünyada eşi ve benzeri olmayan bir millet olduğunu ifade ederek, “milletimiz 15 Temmuz gecesi tankların önünde göğsünü siper ederek darbeci zihniyete geçit vermemiştir. Vatan hainlerinin elinde topu, tüfeği ve tankı vardı ama milletimizin yüreğinde de sağlam bir iman vardı. İşte bu iman gücü tankın gücünü yenerek darbecilerin amaçlarına ulaşmasına engel oldu” dedi.  
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı partililerin yoğun katılımıyla teşkilat binasında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, yönetim Kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramların insanların birbirleriyle kaynaşması ve yardımlaşma duygularının gelişmesi açısından büyük öneme sahip önemli günler olduğunu söyleyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer bayramlaşma programına katılan partilelere teşekkür ederek mübarek Kurban Bayramlarını kutladı.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'de konuşmasında, Türkiye'de 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin milletin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik sayesinde başarısızlıkla sonuçlandığını söyleyerek; “vatan hainleri Türkiye'yi yok etmek için her türlü hesabı yapmışlardı ama bir tek milletimizi hesap etmemişlerdi. İşte hesap etmedikleri bu asil Millet darbeci zihniyete hadlerini bildirerek onları adeta bozguna uğrattı. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece hiç bir güç Türkiye'nin karşısında duramaz. Yüce Allah inşallah bizleri nice bayramlara eriştirsin. Kurban bayramınız kutlu olsun” dedi.

Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'da vatandaşların bayramlarını kutlayarak başladığı konuşmasında Türk milletinin dünyada eşi ve benzeri olmayan bir millet olduğunu ifade ederek, “milletimiz 15 Temmuz gecesi tankların önünde göğsünü siper ederek darbeci zihniyete geçit vermemiştir. Vatan hainlerinin elinde topu, tüfeği ve tankı vardı ama milletimizin yüreğinde de sağlam bir iman vardı. İşte bu iman gücü tankın gücünü yenerek darbecilerin amaçlarına ulaşmasına engel oldu” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.