AK PARTİDE ÇİFTE BAYRAM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2014 - 04:03, Güncelleme: 26.07.2014 - 04:03
 

AK PARTİDE ÇİFTE BAYRAM

Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu?nun katılacağı bayramlaşma töreni ile Ramazan Bayramı mutluluğunu daha yoğun yaşayacak.

Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı bayramlaşma töreni ile Ramazan Bayramı mutluluğunu daha yoğun yaşayacak. Ramazan Bayramı dolayısıyla Seydişehir’e gelecek olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bayramlaşma törenine katılıp ilçe halkı ile sohbet edecek Ak Parti ilçe Teşkilatının davetlisi olarak Bakan Davutoğlu’nun Bayramın ikinci günü (Salı) saat 13:30 Belediye Düğün Salonu'ndaki bayramlaşma törenine katılacağı ve tüm halkın bu törene davetli olduğu öğrenildi.
Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu?nun katılacağı bayramlaşma töreni ile Ramazan Bayramı mutluluğunu daha yoğun yaşayacak.

Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı bayramlaşma töreni ile Ramazan Bayramı mutluluğunu daha yoğun yaşayacak.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Seydişehir’e gelecek olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bayramlaşma törenine katılıp ilçe halkı ile sohbet edecek

Ak Parti ilçe Teşkilatının davetlisi olarak Bakan Davutoğlu’nun Bayramın ikinci günü (Salı) saat 13:30 Belediye Düğün Salonu'ndaki bayramlaşma törenine katılacağı ve tüm halkın bu törene davetli olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.