Akademisyen Mehmet Emin Şen’den Gazetemize Ziyaret

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.07.2023 - 16:33, Güncelleme: 09.07.2023 - 21:25
 

Akademisyen Mehmet Emin Şen’den Gazetemize Ziyaret

Hemşehrimiz Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Şen gazetemize ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Şen,  ağustos ayında çıkacak olan Küpenin İncisi dergisi için ” Osmanlıların Kıbrıs Adasını fethi sonrasında Seydişehir’de yaşananlar” adlı makalesini takdim etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam :”Şehrimize daha önce kültürel ve tarihi çalışmalar adına 12. ciltlik Seydişehir kadı sicilleri ve Seydişehir Belediyesi’nin yayınlamış olduğu Makalat-ı Seyyid Harun Veli adlı kitabı hazırlayanlardan  teşekkür edip daha nice çalışmalarla memleketimize katkıda bulunmasını temenni etti.
Hemşehrimiz Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Şen gazetemize ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Şen,  ağustos ayında çıkacak olan Küpenin İncisi dergisi için ” Osmanlıların Kıbrıs Adasını fethi sonrasında Seydişehir’de yaşananlar” adlı makalesini takdim etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam :”Şehrimize daha önce kültürel ve tarihi çalışmalar adına 12. ciltlik Seydişehir kadı sicilleri ve Seydişehir Belediyesi’nin yayınlamış olduğu Makalat-ı Seyyid Harun Veli adlı kitabı hazırlayanlardan  teşekkür edip daha nice çalışmalarla memleketimize katkıda bulunmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.