AKAR, BALIKESİR’DE TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONU OLDU

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.06.2023 - 09:12, Güncelleme: 06.06.2023 - 09:12
 

AKAR, BALIKESİR’DE TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONU OLDU

Balıkesir’de yapılan spor toto minikler Türkiye şampiyonasında 69 ilden 1400 sporcunun katıldığı turnuvada Seydişehir belediye sporcusu Mustafa Akar 46 kg da judo Türkiye şampiyonu oldu.

Romanya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Mustafa Akar Seydişehir’in gururu oldu. İlçe Spor Müdürü Soner Balcı: “Bizi Her zaman destekleyen Seydişehir Kaymakamımız Deniz PİŞKİN Beye, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TUTAL Beye, Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerine, İlçe Antrenörlerimiz Veysi GÖZ, Beyhan GÖZ, Reyhan DEĞİRMENARDI, Recep ÇETİN, Gençlik Spor Çalışanlarına ve Çocuğumuzun Kıymetli ailesine teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim” dedi. Balcı, ‘’Aksaray Judo takımının geçirmiş olduğu elim kaza sonucu hayatını kaybeden Antrenörümüz Abdulcelil Erbayram'a Allahtan rahmet ailesine sabırlar versin. Ayrıca İlçemize Judoyu kazandıran değerli Hüsamettin Çelik hocamıza acil şifalar diliyoruz.’’ dedi.
Balıkesir’de yapılan spor toto minikler Türkiye şampiyonasında 69 ilden 1400 sporcunun katıldığı turnuvada Seydişehir belediye sporcusu Mustafa Akar 46 kg da judo Türkiye şampiyonu oldu.

Romanya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Mustafa Akar Seydişehir’in gururu oldu.

İlçe Spor Müdürü Soner Balcı: “Bizi Her zaman destekleyen Seydişehir Kaymakamımız Deniz PİŞKİN Beye, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TUTAL Beye, Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerine, İlçe Antrenörlerimiz Veysi GÖZ, Beyhan GÖZ, Reyhan DEĞİRMENARDI, Recep ÇETİN, Gençlik Spor Çalışanlarına ve Çocuğumuzun Kıymetli ailesine teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim” dedi.

Balcı, ‘’Aksaray Judo takımının geçirmiş olduğu elim kaza sonucu hayatını kaybeden Antrenörümüz Abdulcelil Erbayram'a Allahtan rahmet ailesine sabırlar versin. Ayrıca İlçemize Judoyu kazandıran değerli Hüsamettin Çelik hocamıza acil şifalar diliyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.