Akçalar kavşağında kaza 4 kişi yaralandı.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.03.2024 - 18:53, Güncelleme: 04.03.2024 - 21:29
 

Akçalar kavşağında kaza 4 kişi yaralandı.

Akçalar kavşağında kaza 4 kişi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı . Kaza  akşam saatlerinde Seydişehir Beyşehir yolu 14 . km Akçalar  Kavşağında meydana  geldi . Edinilen bilğiye   Fahri P. idaresindeki  42 K2195 otomobil  ile Mutlu A. idaresindeki 42 K6847plakalı otomobil Seydişehir Akçalar  kavşağında   çarpıştı. Çarpışmanın  etkisi ile 42 K2195 otomobil   kavşakta  bulunan  trafik  levhasına çarparak yan yattı. İhbar üzerine  Bölgeye  saglık ekipleri  ve itfaiye ekibi  sevk edildi. Kazada  her iki aracın sürücüsü araçlarda  bulunan  Nisa Nur A., Zehra Ş yaralandı.   Yaralılar  olay   yerine    gelen ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Kaza ile ilgili soruşturma  başlatıldı.    
Akçalar kavşağında kaza 4 kişi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı .

Kaza  akşam saatlerinde Seydişehir Beyşehir yolu 14 . km Akçalar  Kavşağında meydana  geldi .

Edinilen bilğiye   Fahri P. idaresindeki  42 K2195 otomobil  ile Mutlu A. idaresindeki 42 K6847plakalı otomobil Seydişehir Akçalar  kavşağında   çarpıştı.

Çarpışmanın  etkisi ile 42 K2195 otomobil   kavşakta  bulunan  trafik  levhasına çarparak yan yattı. İhbar üzerine  Bölgeye  saglık ekipleri  ve itfaiye ekibi  sevk edildi.

Kazada  her iki aracın sürücüsü araçlarda  bulunan  Nisa Nur A., Zehra Ş yaralandı.  

Yaralılar  olay   yerine    gelen ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 Kaza ile ilgili soruşturma  başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.