AKÇALAR’LILAR ENDİŞELİ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2019 - 01:26, Güncelleme: 27.02.2019 - 01:26
 

AKÇALAR’LILAR ENDİŞELİ…

Çevre ve Şehircilik Bakanının Seydişehir ziyaretinde Akçalar Mahallesi baraj bölgesinde yapma sözü verdiği Seydişehir Atık Çöp Geri Dönüşüm Tesisleri Akçalar’lıları kaygılandırdı.

Baraj bölgesindeki alana yapılacak tesisin civarında bulunan tarla ve arazilerine zarar vereceği endişesi ile çok sayıda imza toplayan Akçalar ve Kavak Mahallesi sakinleri bu imzaları Büyükşehir Belediye Başkanına gönderdikleri öğrenildi. Akçalar Dernek Başkanı Mehmet Teke'nin toplanan imzaları Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a sunduğu, Altay'ın ise durumu değerlendirerek ona göre bir karar verecekleri belirtildi. Atık Su Arıtma Tesisleri, Aday tanıtımı ve Seçim Koordinasyon bürosunun açılışı için geçtiğimiz Pazar günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ilçemize gelmişti. Açılış töreninde Seydişehir’in çöplüğünün vahşi depolamadan kurtarıp başka bir bölge atık çöp geri dönüşüm tesisleri kuracaklarının müjdesini vermişti.
Çevre ve Şehircilik Bakanının Seydişehir ziyaretinde Akçalar Mahallesi baraj bölgesinde yapma sözü verdiği Seydişehir Atık Çöp Geri Dönüşüm Tesisleri Akçalar’lıları kaygılandırdı.

Baraj bölgesindeki alana yapılacak tesisin civarında bulunan tarla ve arazilerine zarar vereceği endişesi ile çok sayıda imza toplayan Akçalar ve Kavak Mahallesi sakinleri bu imzaları Büyükşehir Belediye Başkanına gönderdikleri öğrenildi.

Akçalar Dernek Başkanı Mehmet Teke'nin toplanan imzaları Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a sunduğu, Altay'ın ise durumu değerlendirerek ona göre bir karar verecekleri belirtildi.

Atık Su Arıtma Tesisleri, Aday tanıtımı ve Seçim Koordinasyon bürosunun açılışı için geçtiğimiz Pazar günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ilçemize gelmişti.

Açılış töreninde Seydişehir’in çöplüğünün vahşi depolamadan kurtarıp başka bir bölge atık çöp geri dönüşüm tesisleri kuracaklarının müjdesini vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.