AKKİSELİLER TOPLUCA ASKERLİK ŞUBESİNE GELEREK GÖNÜLLÜ ASKER OLMAK İSTEDİLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2015 - 03:28, Güncelleme: 09.09.2015 - 03:28
 

AKKİSELİLER TOPLUCA ASKERLİK ŞUBESİNE GELEREK GÖNÜLLÜ ASKER OLMAK İSTEDİLER

Ahırlı?ya bağlı Akkise Mahallesi teröre karşı tepkilerini 100 araçlık bir konvoyla askerlik şubesine gelerek gösterdiler.

Ahırlı’ya bağlı Akkise Mahallesi teröre karşı tepkilerini 100 araçlık bir konvoyla askerlik şubesine gelerek gösterdiler. Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşı okuyan Akkiseli’ler Atatürk caddesinde terörü kınayan sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptılar daha sonra topluluk askerlik şubesine giderek asker olmak istediklerini belirttiler. Askerlik şubesi önünde bölücü başı apo ve PKK’ya karşı sloganlar atan heyecanlı topluluğu Ahırlı Belediye başkanı İsa Akgül ve Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal bir konuşma yaparak sakinleştirdiler. Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal Askerlik Şubesi önünde yaptığı konuşmada terörü emperyalist güçlerin beslediğini, ülkemizi Suriye’ye Irak’a çevirmek istediklerini söylerek ‘böyle durumlarda sağduyulu davranmalıyız’ dedi. Başkan Tutal terörle devletimiz baş edecek güçtedir buna rağmen ihtiyaç olursa hepimiz seve seve teröre karşı koymak için asker olmaya hazırız diyerek Akkiseli’lerin koyduğu bu tepkiyi olumlu buluyor ve bu duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini bitirdi.
Ahırlı?ya bağlı Akkise Mahallesi teröre karşı tepkilerini 100 araçlık bir konvoyla askerlik şubesine gelerek gösterdiler.

Ahırlı’ya bağlı Akkise Mahallesi teröre karşı tepkilerini 100 araçlık bir konvoyla askerlik şubesine gelerek gösterdiler.

Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşı okuyan Akkiseli’ler Atatürk caddesinde terörü kınayan sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptılar daha sonra topluluk askerlik şubesine giderek asker olmak istediklerini belirttiler.

Askerlik şubesi önünde bölücü başı apo ve PKK’ya karşı sloganlar atan heyecanlı topluluğu Ahırlı Belediye başkanı İsa Akgül ve Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal bir konuşma yaparak sakinleştirdiler. Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal Askerlik Şubesi önünde yaptığı konuşmada terörü emperyalist güçlerin beslediğini, ülkemizi Suriye’ye Irak’a çevirmek istediklerini söylerek ‘böyle durumlarda sağduyulu davranmalıyız’ dedi.

Başkan Tutal terörle devletimiz baş edecek güçtedir buna rağmen ihtiyaç olursa hepimiz seve seve teröre karşı koymak için asker olmaya hazırız diyerek Akkiseli’lerin koyduğu bu tepkiyi olumlu buluyor ve bu duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.