Akp Konya Milletvekili ve Keçiören Belediye Başkanı beldelerle bayramlaştı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2013 - 04:05, Güncelleme: 10.08.2013 - 04:05
 

Akp Konya Milletvekili ve Keçiören Belediye Başkanı beldelerle bayramlaştı

Konya ili Seydişehir ilçesinde Akp ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu program çerçevesinde 5 kasaba ve 1 köyü gezilerek bayramlaşma yapıldı.

    Saat 10:15 de başlıyan programa Ak  Parti Milletvekili Harun Tüfekçi , Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ,Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök İl Genel  Meclis  üyeleri ,Belediye Meclis üyeleri  ve parti yönetimi katıldı. Çavuş Kasabasında konuşma yapan Milletvekili Harun Tüfekçi “Keçiören belediye başkanımız Mustafa Ak bizim topraklarımızın çocuğudur kendisi Akçalar’lıdır .Ankara’da sıkı sık görüşüyoruz  800 000 nüfuslu bir ilçenin belediye başkanıdır. Hemşerilerimizin bu tür makamlarda  olmaları bizi şereflendiriyor diyerek Vatandaşların bayramını kutladı ve bu bayramın Dünyaya barış getirmesini temeni etti. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak “ Konyalılarla sık sık Ankara’da görüşüyoruz .Çok geniş kapsamlı bir iftar yemeğinde düzenledik. Sizlerle buluşmayı çok uzun zamandır istiyordum .Sağolsun  sayın milletvekilimin de yardımları ile ilçe teşkilatımız bu programı düzenlemiş .Tüm Dünya Müslümanlarının ve sizlerin bayramınız kutluyorum “dedi Program kapsamında heyet Seydişehir’in Çavuş , Gevrekli ,Bostandere ,Kesecik ,Ortakaraviran ,Akçalar kasabalarını gezerken Yenice Köyün şenliğini de ziyaret ettiler .Gevreklide Ankara OstimBölge Müdürü Adem Arıcı ile bayramlaşıldı.
Konya ili Seydişehir ilçesinde Akp ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu program çerçevesinde 5 kasaba ve 1 köyü gezilerek bayramlaşma yapıldı.

 

 

Saat 10:15 de başlıyan programa Ak  Parti Milletvekili Harun Tüfekçi , Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ,Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök İl Genel  Meclis  üyeleri ,Belediye Meclis üyeleri  ve parti yönetimi katıldı.

Çavuş Kasabasında konuşma yapan Milletvekili Harun Tüfekçi “Keçiören belediye başkanımız Mustafa Ak bizim topraklarımızın çocuğudur kendisi Akçalar’lıdır .Ankara’da sıkı sık görüşüyoruz  800 000 nüfuslu bir ilçenin belediye başkanıdır. Hemşerilerimizin bu tür makamlarda  olmaları bizi şereflendiriyor diyerek Vatandaşların bayramını kutladı ve bu bayramın Dünyaya barış getirmesini temeni etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak “ Konyalılarla sık sık Ankara’da görüşüyoruz .Çok geniş kapsamlı bir iftar yemeğinde düzenledik. Sizlerle buluşmayı çok uzun zamandır istiyordum .Sağolsun  sayın milletvekilimin de yardımları ile ilçe teşkilatımız bu programı düzenlemiş .Tüm Dünya Müslümanlarının ve sizlerin bayramınız kutluyorum “dedi

Program kapsamında heyet Seydişehir’in Çavuş , Gevrekli ,Bostandere ,Kesecik ,Ortakaraviran ,Akçalar kasabalarını gezerken Yenice Köyün şenliğini de ziyaret ettiler .Gevreklide Ankara OstimBölge Müdürü Adem Arıcı ile bayramlaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.