Akşehir'de Büyük Uyuşturucu Operasyonu

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.08.2022 - 09:05, Güncelleme: 23.08.2022 - 09:07
 

Akşehir'de Büyük Uyuşturucu Operasyonu

Gelen bir ihbarı değerlendiren Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekibinin, İzmir’den Konya’ya giden bir otobüste yolculuk ederken gözaltına aldığı 2 şüphelinin valizinde, 6 bin 41 uyuşturucu hap ile 4 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, istihbarı çalışmalar kapsamında, İzmir’den Konya’ya giden bir otobüste yolcu olarak seyahat eden Dilek K. (21) ile Soner K. (28) isimli yolcuların yanlarında yüklü miktarda uyuşturucu olduğu yönündeki ihbarı değerlendirerek otobüsü takibe aldılar. Söz konusu otobüs; Narkotik Suçlarla Mücadele ekibince, Asayiş Büro Amirliği ve Trafik Denetleme ekipleri ile birlikte D-300 Karayolu üzerinde uygulama noktasında durduruldu.   Gözaltına alınan şüpheliler, eşyaları ile birlikte Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’ne getirildi. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararı ile şüphelilerin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada; valiz içerisinde, piyasa değeri yaklaşık 350 bin TL olan 6 bin 41 uyuşturucu hap ile 4 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilerek el konuldu. Her iki şüpheli hakkında, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu ile “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçundan işlem yapıldı. Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
Gelen bir ihbarı değerlendiren Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekibinin, İzmir’den Konya’ya giden bir otobüste yolculuk ederken gözaltına aldığı 2 şüphelinin valizinde, 6 bin 41 uyuşturucu hap ile 4 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, istihbarı çalışmalar kapsamında, İzmir’den Konya’ya giden bir otobüste yolcu olarak seyahat eden Dilek K. (21) ile Soner K. (28) isimli yolcuların yanlarında yüklü miktarda uyuşturucu olduğu yönündeki ihbarı değerlendirerek otobüsü takibe aldılar. Söz konusu otobüs; Narkotik Suçlarla Mücadele ekibince, Asayiş Büro Amirliği ve Trafik Denetleme ekipleri ile birlikte D-300 Karayolu üzerinde uygulama noktasında durduruldu.

 

Gözaltına alınan şüpheliler, eşyaları ile birlikte Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’ne getirildi. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararı ile şüphelilerin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada; valiz içerisinde, piyasa değeri yaklaşık 350 bin TL olan 6 bin 41 uyuşturucu hap ile 4 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilerek el konuldu.

Her iki şüpheli hakkında, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu ile “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçundan işlem yapıldı. Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.