AKYÜREK VE ANGI ALACABEL TÜNELİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.04.2023 - 15:34, Güncelleme: 30.04.2023 - 16:47
 

AKYÜREK VE ANGI ALACABEL TÜNELİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve Konya İl Başkanı Hasan Angı Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında açıklama yapan Hasan Angı son 20 yılda Ak Parti iktidarının Konya ve Türkiye’ye yaptığı hizmetlerden bahsederek Türkiye Yüz Yılını gerçekleştirmek için 14 Mayısta tüm vatandaşlarımızın desteklerini beklediğini söyledi. Ak Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezinde konuşan Konya Milletvekili Tahir Akyürek “Konya’nın en önemli projelerinden hatta Türkiye’yi ilgilendiren Alacabel Tüneli Projesi Seydişehir’de devam ediyor. Çift şeritli olarak 14720 metre bağlantı yolları köprüsüyle , bağlantı yolları ile Akdeniz’e ulaşılmasında büyük kolaylık sağlayacak olan bir tünel çalışması yürütülüyor. Karayollarımız sadece o çalışmaya imza atmıyor tabi ,gerek Konya çevre yolu, gerek kuş yuvası yolu, Hadim tarafından Konya’ya bağlantı yolu gerek Beyşehir tarafından bir başka bağlantı yolu Türkiye’nin büyük projelerinden bir kısmı Konya’mızda yürüyor. Biliyorsunuz Eğiste viyadüğü Türkiye’nin en yüksek viyadüğü olarak geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Cumhurbaşkanımızın Konya’ya teşrifleriylede bütün bu yatırımlar daha fazla hızlanacak inşallah. Hemen yarından sonrada Cumhurbaşkanımız Konya’da . Bütün halkımızı Cumhurbaşkanımızla buluşmaya bende bir defa daha davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız sadece miting için gelmiyor. Dünya çapında Konya’da yapılan enerji yatırımlarının da açılışını yapmış olacak .Yine eserle geliyor. Yine hizmetle geliyor .Yine eli dolu dolu geliyor. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm dava arkadaşlarımızı saygı ile selamlıyor. Hepinize teşekkür ediyorum “dedi Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek , Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı ,Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemallettin Atalay ve yönetimi Seçim Koordinasyon Merkezinden Alacabel Tüneline giderek Karayolları 3. Bölge Müdürü Serdar Ateş ve mütahit firma Seza İnşaat temsilcisi Buğrahan Tuncel tarafından verilen bilgilendirme sunumuna katıldılar. Karayolları yetkilileri Alacabel Tüneline şimdiye kadar 2 milyar 115 tllik yatırım yapıldığını belirterek tünelde ışığın görüldüğü, 10 km kısmının betonlama işleminin yapıldığı ,Bağlantı yollarının yaz sonuna kadar yüzde seksenin beton kemerinin yapılmış olacağını belirttiler. 2023 yılının 12 ayında tüpün birinin hizmete açılacağını bildiren yetkililer kalan diğer çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini önümüzdeki yıl tamamen bitirileceğini bildirdiler.
Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve Konya İl Başkanı Hasan Angı Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.
Ziyaret esnasında açıklama yapan Hasan Angı son 20 yılda Ak Parti iktidarının Konya ve Türkiye’ye yaptığı hizmetlerden bahsederek Türkiye Yüz Yılını gerçekleştirmek için 14 Mayısta tüm vatandaşlarımızın desteklerini beklediğini söyledi. Ak Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezinde konuşan Konya Milletvekili Tahir Akyürek “Konya’nın en önemli projelerinden hatta Türkiye’yi ilgilendiren Alacabel Tüneli Projesi Seydişehir’de devam ediyor. Çift şeritli olar ak 14720 metre bağlantı yolları köprüsüyle , bağlantı yolları ile Akdeniz’e ulaşılmasında büyük kolaylık sağlayac ak olan bir tünel çalışması yürütülüyor. Karayollarımız sadece o çalışmaya imza atmıyor tabi ,gerek Konya çevre yolu, gerek kuş yuvası yolu, Hadim tarafından Konya’ya bağlantı yolu gerek Beyşehir tarafından bir başka bağlantı yolu Türkiye’nin büyük projelerinden bir kısmı Konya’mızda yürüyor. Biliyorsunuz Eğiste viyadüğü Türkiye’nin en yüksek viyadüğü olar ak geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Cumhurbaşkanımızın Konya’ya teşrifleriylede bütün bu yatırımlar daha fazla hızlanac ak inşallah. Hemen yarından sonrada Cumhurbaşkanımız Konya’da . Bütün halkımızı Cumhurbaşkanımızla buluşmaya bende bir defa daha davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız sadece miting için gelmiyor. Dünya çapında Konya’da yapılan enerji yatırımlarının da açılışını yapmış olac ak .Yine eserle geliyor. Yine hizmetle geliyor .Yine eli dolu dolu geliyor. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm dava arkadaşlarımızı saygı ile selamlıyor. Hepinize teşekkür ediyorum “dedi Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek , Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı , Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemallettin Atalay ve yönetimi Seçim Koordinasyon Merkezinden Alacabel Tüneline giderek Karayolları 3. Bölge Müdürü Serdar Ateş ve mütahit firma Seza İnşaat temsilcisi Buğrahan Tuncel tarafından verilen bilgilendirme sunumuna katıldılar. Karayolları yetkilileri Alacabel Tüneline şimdiye kadar 2 milyar 115 tllik yatırım yapıldığını belirterek tünelde ışığın görüldüğü, 10 km kısmının betonlama işleminin yapıldığı ,Bağlantı yollarının yaz sonuna kadar yüzde seksenin beton kemerinin yapılmış olacağını belirttiler. 2023 yılının 12 ayında tüpün birinin hizmete açılacağını bildiren yetkililer kalan diğer çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini önümüzdeki yıl tamamen bitirileceğini bildirdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.