AKYÜREK'LE ALACABEL TÜNELİ VE ULAŞIM YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.08.2022 - 13:32, Güncelleme: 17.08.2022 - 14:15
 

AKYÜREK'LE ALACABEL TÜNELİ VE ULAŞIM YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek'in ilçemizde gerçekleştirdiği ilçe teşkilatı istişare toplantısında başta Alacabel Tüneli olmak üzere, devam eden ulaşım yatırımlarıyla ilgili yardım istendi.

Şaban Cengiz Kültür Mekezindeki istişare toplantısına AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Semerci Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri katıldı. Akyürek toplantıda, Türkiye'nin gündemini de değerlendirerek dünyada yaşanan küresel kriz nedeniyle ülkemizin de bir sarsıntı geçirdiğini ama bu sarsıntıyı çabuk atlatarak bağımsız bir politika izlediğinden rahatlama sürecine geçildiğini belirtti. Ak Parti Milletvekili Tahir Akyürek: "Pandemi dolayısıyla ülkemize kazandırılan gelirlerimizde bir düşüş oldu. Bu nedenle de bazı ekonomik problemler yaşandı. Bunları aşmak için dışarıdan para bulabilirdik ama bu bir kısır döngü. Bizler bu sıkıntıyı kendi bağımsız ekonomik politikamızla aşmayı başardık. 1 yıl içerisin de yeni bir kriz çıkmazsa artık rahatız. Savunma Sanayisinde ihtiyacımızın %15 ini sağlarken şimdi %70 e kadar yükselerek dışa bağımlılığımızı azalttık. Dünya tarihinde 21 sene kesintisiz tek başına iktidar olan biziz. Değişmeden gelişmemizi sağladık. Mevlana'nın pergel meteforunda olduğu gibi bir ayağımız inançlarımız ve değerlerimiz de sabit kalmak üzere 72 milletle ilişkilerimizi sürdürüyoruz.Allah'ın izniyle 2023 seçimlerinden de yine başarıyla çıkacağız." dedi. Akyürek, tünelle ilgili soruya ise: "Tünel çok önemli. Orta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan önemli bir yolun üzerinde bulunuyor. Biran evvel bitirilmesi için çaba harcıyoruz. Bugünkü programımızda da Alacabel Tüneli çalışmalarını yerinde inceleyeceğiz." dedi. Başkan Mehmet Tutal ise, belediye hizmetlerinde söz verilen bütün vaatlerin yerine getirildiğini, hatta daha fazlasının yapıldığını, önümüzdeki günlerde soğuk hava deposunun ihalesinin yapılacağını söyleyerek: "Sayın vekilimizin belediye başkanlığı ve milletvekilliği döneminde de kendisinden yararlandık. Bu bölgenin insanı olarak Rezebeli yolunun kışında kullanılacak şekilde bir çalışma başlatılırsa seviniriz." dedi. Toplantıda Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: " 3 Kasım 2002 yılında iktidara geldiğimiz zaman birçok engellerle karşılaşılmasına rağmen bugünlere geldik. Bu dönem içerisinde Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtik ve Ak Parti Türkiye'ye çağ atlattı. Şuanda Elhamdülillah yine Ak Parti Türkiye'nin umudu olmaya devam ediyor" dedi. Seydişehir'in bitirilmesi gereken projeleri içinde Milletvekili Akyürek'ten yardım isteyen Kemalettin Atalay, özellikle Alacabel Tüneli'nin sekteye uğramadan biran evvel bitirilmesi, çalışmaları süren Seydişehir-Beyşehir ve Seydişehir-Bozkır yolunun tamamlanması ayrıca çevre yolu projesinin de başlaması için yardımlarını istedi. Program Eti Alüminyum Tesisleri, esnaf ziyareti ardından Alacabel Tüneli incelemesi ile son bulacak.
Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek'in ilçemizde gerçekleştirdiği ilçe teşkilatı istişare toplantısında başta Alacabel Tüneli olmak üzere, devam eden ulaşım yatırımlarıyla ilgili yardım istendi.

Şaban Cengiz Kültür Mekezindeki istişare toplantısına AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Semerci Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri katıldı.

Akyürek toplantıda, Türkiye'nin gündemini de değerlendirerek dünyada yaşanan küresel kriz nedeniyle ülkemizin de bir sarsıntı geçirdiğini ama bu sarsıntıyı çabuk atlatarak bağımsız bir politika izlediğinden rahatlama sürecine geçildiğini belirtti.

Ak Parti Milletvekili Tahir Akyürek: "Pandemi dolayısıyla ülkemize kazandırılan gelirlerimizde bir düşüş oldu. Bu nedenle de bazı ekonomik problemler yaşandı. Bunları aşmak için dışarıdan para bulabilirdik ama bu bir kısır döngü. Bizler bu sıkıntıyı kendi bağımsız ekonomik politikamızla aşmayı başardık. 1 yıl içerisin de yeni bir kriz çıkmazsa artık rahatız. Savunma Sanayisinde ihtiyacımızın %15 ini sağlarken şimdi %70 e kadar yükselerek dışa bağımlılığımızı azalttık. Dünya tarihinde 21 sene kesintisiz tek başına iktidar olan biziz. Değişmeden gelişmemizi sağladık. Mevlana'nın pergel meteforunda olduğu gibi bir ayağımız inançlarımız ve değerlerimiz de sabit kalmak üzere 72 milletle ilişkilerimizi sürdürüyoruz.Allah'ın izniyle 2023 seçimlerinden de yine başarıyla çıkacağız." dedi.

Akyürek, tünelle ilgili soruya ise: "Tünel çok önemli. Orta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan önemli bir yolun üzerinde bulunuyor. Biran evvel bitirilmesi için çaba harcıyoruz. Bugünkü programımızda da Alacabel Tüneli çalışmalarını yerinde inceleyeceğiz." dedi.

Başkan Mehmet Tutal ise, belediye hizmetlerinde söz verilen bütün vaatlerin yerine getirildiğini, hatta daha fazlasının yapıldığını, önümüzdeki günlerde soğuk hava deposunun ihalesinin yapılacağını söyleyerek: "Sayın vekilimizin belediye başkanlığı ve milletvekilliği döneminde de kendisinden yararlandık. Bu bölgenin insanı olarak Rezebeli yolunun kışında kullanılacak şekilde bir çalışma başlatılırsa seviniriz." dedi.

Toplantıda Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: " 3 Kasım 2002 yılında iktidara geldiğimiz zaman birçok engellerle karşılaşılmasına rağmen bugünlere geldik. Bu dönem içerisinde Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtik ve Ak Parti Türkiye'ye çağ atlattı. Şuanda Elhamdülillah yine Ak Parti Türkiye'nin umudu olmaya devam ediyor" dedi.

Seydişehir'in bitirilmesi gereken projeleri içinde Milletvekili Akyürek'ten yardım isteyen Kemalettin Atalay, özellikle Alacabel Tüneli'nin sekteye uğramadan biran evvel bitirilmesi, çalışmaları süren Seydişehir-Beyşehir ve Seydişehir-Bozkır yolunun tamamlanması ayrıca çevre yolu projesinin de başlaması için yardımlarını istedi.

Program Eti Alüminyum Tesisleri, esnaf ziyareti ardından Alacabel Tüneli incelemesi ile son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.