Alacabel Mevkinde Kaza 2 Yaralı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2021 - 03:28, Güncelleme: 25.08.2021 - 03:28
 

Alacabel Mevkinde Kaza 2 Yaralı

Seydişehir- Antalya yolu Alacabel mevkide meydana gelen sıkışmalı kazada 2 kişi yaralandı.

Seydişehir – Antalya kara yolunun 40. kilometresinde 48 SGF 4 yabancı plakalı otomobil ve 16 JK 216 plakalı otomobiller çarpıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri kazaya müdahale etti. Sıkışmalı kazada iki kişi itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarıldı. Yaralılar ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Seydişehir- Antalya yolu Alacabel mevkide meydana gelen sıkışmalı kazada 2 kişi yaralandı.

Seydişehir – Antalya kara yolunun 40. kilometresinde 48 SGF 4 yabancı plakalı otomobil ve 16 JK 216 plakalı otomobiller çarpıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri kazaya müdahale etti. Sıkışmalı kazada iki kişi itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarıldı.

Yaralılar ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.