ALEYNA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2016 - 12:37, Güncelleme: 07.04.2016 - 12:37
 

ALEYNA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak adını duyuran hemşerimiz müzisyen Aleyna Tilki, başarıdan başarıya koşuyor.

Katıldığı yarışma programında yarı finale kadar yükselen Aleyna Tilki daha sonra önemli başarılara imza atarak videoları sosyal medyada 4 milyonun üzerinde tıklanarak rekora koşuyor. 4/C çalışanı olarak İstanbul’a giden ve orada ailesi ile yaşayan Seydişehirli Aleyna, kısa bir zaman diliminde Türkiye’nin Shakira’sı olarak ün yaparak ismini ülkemizde ve dünyada adını duyurmayı başardı. Türkiye’nin en ünlü aranjörlerinden olan Sezen Aksu, Tarkan gibi sanatçılarında aranjörlüğünü yapan İskender Paydaş ile çalışan ve Rock dünyasının ünlülerinden olan Haluk Levent’le birlikte düet yapan Aleyna küçük yaşta üstün sanatçı yeteneğine sahip olduğu için İstek Vakfına bağlı özel bir kolejde eğitimini görüyor. Single çıkartmaya da hazırlanan Aleyna, iyilik meleklerinin düzenlemiş olduğu Zeytinburnu UPS Spor kompleksinde 16 Nisan’da Çocuk Esirgeme kurumunda kalan kimsesiz çocuklar yararına ücretsiz olarak konser vereceği öğrenildi.        
Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak adını duyuran hemşerimiz müzisyen Aleyna Tilki, başarıdan başarıya koşuyor.

Katıldığı yarışma programında yarı finale kadar yükselen Aleyna Tilki daha sonra önemli başarılara imza atarak videoları sosyal medyada 4 milyonun üzerinde tıklanarak rekora koşuyor.

4/C çalışanı olarak İstanbul’a giden ve orada ailesi ile yaşayan Seydişehirli Aleyna, kısa bir zaman diliminde Türkiye’nin Shakira’sı olarak ün yaparak ismini ülkemizde ve dünyada adını duyurmayı başardı.

Türkiye’nin en ünlü aranjörlerinden olan Sezen Aksu, Tarkan gibi sanatçılarında aranjörlüğünü yapan İskender Paydaş ile çalışan ve Rock dünyasının ünlülerinden olan Haluk Levent’le birlikte düet yapan Aleyna küçük yaşta üstün sanatçı yeteneğine sahip olduğu için İstek Vakfına bağlı özel bir kolejde eğitimini görüyor.

Single çıkartmaya da hazırlanan Aleyna, iyilik meleklerinin düzenlemiş olduğu Zeytinburnu UPS Spor kompleksinde 16 Nisan’da Çocuk Esirgeme kurumunda kalan kimsesiz çocuklar yararına ücretsiz olarak konser vereceği öğrenildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.