AMBULANS ARAÇLA ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2018 - 12:12, Güncelleme: 06.01.2018 - 12:12
 

AMBULANS ARAÇLA ÇARPIŞTI: 3 YARALI

İlçemizde ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı, 2’ si sağlıkçı 3 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Seydişehir Bozkır yolu Dumlupınar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Konya’dan Antalya’ya dönen Serhat Baran (29) idaresindeki 112 ambulansı kavşakta Osman Çamlıdere  idaresindeki 06 FP 8084 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kaza sonrası ambulans sürücüsü Serhat Baran kazayı yara almadan atlatırken ambulansta bulunan sağlık personeli Yıldız Bağcı (33) ve Dilek Kıvanç (30) ile hafif ticari araç sürücüsü Osman Çamlıdere yaralandı. Kazayı görenler tarafından olay yerine ambulans çağrılırken yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlçemizde ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı, 2’ si sağlıkçı 3 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Seydişehir Bozkır yolu Dumlupınar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Konya’dan Antalya’ya dönen Serhat Baran (29) idaresindeki 112 ambulansı kavşakta Osman Çamlıdere  idaresindeki 06 FP 8084 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Kaza sonrası ambulans sürücüsü Serhat Baran kazayı yara almadan atlatırken ambulansta bulunan sağlık personeli Yıldız Bağcı (33) ve Dilek Kıvanç (30) ile hafif ticari araç sürücüsü Osman Çamlıdere yaralandı.

Kazayı görenler tarafından olay yerine ambulans çağrılırken yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.