AMBULANS DEVRİLDİ: 2 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2018 - 10:19, Güncelleme: 29.05.2018 - 10:19
 

AMBULANS DEVRİLDİ: 2 YARALI

Konya'dan vakadan dönen Seydişehir Devlet Hastanesine ait ambulans kaza yaptı, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza;  Akşam saatlerinde Konya-Seydişehir karayolu 30.km de oluştu. 42 ANG14 plakalı ambulans sürücü Süleyman Arslan'ın henüz bilinemeyen bir neden ile direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile devrildi. Kazada Şoför Süleyman Arslan ve sağlık personeli Abdullah Akdoğan yaralandı. Kaza sonrası bölgeye 112 ekipleri gelirken olay yerinde yaralanan sağlıkçılar ambulans ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram tıp fakültesi hastanesine kaldırıldı. Sağlık Personeli Abdullah Akdoğan'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Yetkililer kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Konya'dan vakadan dönen Seydişehir Devlet Hastanesine ait ambulans kaza yaptı, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza;  Akşam saatlerinde Konya-Seydişehir karayolu 30.km de oluştu. 42 ANG14 plakalı ambulans sürücü Süleyman Arslan'ın henüz bilinemeyen bir neden ile direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile devrildi. Kazada Şoför Süleyman Arslan ve sağlık personeli Abdullah Akdoğan yaralandı.

Kaza sonrası bölgeye 112 ekipleri gelirken olay yerinde yaralanan sağlıkçılar ambulans ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram tıp fakültesi hastanesine kaldırıldı. Sağlık Personeli Abdullah Akdoğan'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Yetkililer kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.