Ambulans helikopter kalp krizi geçiren hasta için havalandı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.07.2023 - 16:52, Güncelleme: 25.07.2023 - 13:58
 

Ambulans helikopter kalp krizi geçiren hasta için havalandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ambulans helikopter kalp krizi geçiren hasta için havalandı.

Seydişehir Pınarbaşı Mahallesi 153547 Sokakta ikamet eden ve kalp ağrısı şikayetiyle Seydişehir Devlet Hastanesine başvuran Süleyman Kurt'un kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Durumu ağır olan hasta için ambulans helikopter talep edildi. Kurt, ilçedeki Eti Alüminyum AŞ'nin bahçesine inen ambulans helikoptere alınarak, Konya Şehir Hastanesine götürüldü.  
Konya'nın Seydişehir ilçesinde ambulans helikopter kalp krizi geçiren hasta için havalandı.

Seydişehir Pınarbaşı Mahallesi 153547 Sokakta ikamet eden ve kalp ağrısı şikayetiyle Seydişehir Devlet Hastanesine başvuran Süleyman Kurt'un kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Durumu ağır olan hasta için ambulans helikopter talep edildi. Kurt, ilçedeki Eti Alüminyum AŞ'nin bahçesine inen ambulans helikoptere alınarak, Konya Şehir Hastanesine götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.