Antalya yolunda 165 gr uyuşturucu ele geçirildi.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.12.2022 - 11:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 11:29
 

Antalya yolunda 165 gr uyuşturucu ele geçirildi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde durdurulan otobüste yapılan üst aramasında 165 gram uyuşturucu ele geçirildi.

  Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla Antalya Çevreyolunda yaptığı uygulamada bir otobüste yolcu olarak seyahet eden  U.İ.D’nin üzerinde , 165 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.   Şüpheli U.İ.D. Seydişehir Narkotik Büro amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde durdurulan otobüste yapılan üst aramasında 165 gram uyuşturucu ele geçirildi.

 

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla Antalya Çevreyolunda yaptığı uygulamada bir otobüste yolcu olarak seyahet eden  U.İ.D’nin üzerinde , 165 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Şüpheli U.İ.D. Seydişehir Narkotik Büro amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.