ANTALYA’DA KLİBİ NETD MÜZİK’TE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 03:11, Güncelleme: 18.09.2019 - 03:11
 

ANTALYA’DA KLİBİ NETD MÜZİK’TE

İlçemiz sanatçılarından Celalettin Gelmez'in, Starlight Music etiketiyle yayınlanan "Antalya'da" isimli tekli çalışması, video klibiyle Youtube Netd Müzik'te yayınlandı.

Ünlü müzik kanalı Netd Müzik’te yayınlanan, söz yazarlığını, bestesini ve aranjörlüğünü yapan Morton Müzik’ten Celalettin Gelmez’in hazırladığı, çekimini Ömer Yaylalı’nın yaptığı Antalya’da isimli klipte ilçemizden Fatoş Girgin oynadı. çekimleri Antalya’da yapılan ve 15 Milyon abonesi olan Türkiye’nin en ünlü Youtube müzik kanallarından Netd Müzik’te yayınlanan klip, sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Toroslar Gazetesi olarak ilk klibini yayınlayan müzik sanatçılarımızdan Celalettin Gelmez’e hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyoruz. Klibe aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=LL29AUqMF60&t=21s  
İlçemiz sanatçılarından Celalettin Gelmez'in, Starlight Music etiketiyle yayınlanan "Antalya'da" isimli tekli çalışması, video klibiyle Youtube Netd Müzik'te yayınlandı.

Ünlü müzik kanalı Netd Müzik’te yayınlanan, söz yazarlığını, bestesini ve aranjörlüğünü yapan Morton Müzik’ten Celalettin Gelmez’in hazırladığı, çekimini Ömer Yaylalı’nın yaptığı Antalya’da isimli klipte ilçemizden Fatoş Girgin oynadı.

çekimleri Antalya’da yapılan ve 15 Milyon abonesi olan Türkiye’nin en ünlü Youtube müzik kanallarından Netd Müzik’te yayınlanan klip, sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Toroslar Gazetesi olarak ilk klibini yayınlayan müzik sanatçılarımızdan Celalettin Gelmez’e hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Klibe aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=LL29AUqMF60&t=21s

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.