ARALIKSIZ YAĞAN YAĞIŞ AKÇAY DERESİNİ TAŞIRMAK ÜZERE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2014 - 07:59, Güncelleme: 12.12.2014 - 07:59
 

ARALIKSIZ YAĞAN YAĞIŞ AKÇAY DERESİNİ TAŞIRMAK ÜZERE

Gece yarısı başlayan ve aralıksız yağan yağmur ilçede ekili alanları su altında bıraktı.

Gece yarısı başlayan  ve aralıksız yağan yağmur ilçede ekili alanları su altında bıraktı. Şiddetini artırarak yağan yağmur ilçede sel baskınları riski meydana getirdi. Yağan yağmur sebebi ile bazı evlerin bodrum  katlarını su basarken ilçenin ortasından geçen Çarşamba Çayı’nın taşmasına ramak kaldı. Şehrin ortasından akan Çarşamba Çayı taşmasına yarım metre kalması çay etrafında bulunan yerleşim yerlerinde korkuya sebep oluyor. Toki Konutlarında bulunan bazılarının bodrum katlarını suyun bastığı öğrenilirken KOSKİ ve Seydişehir Belediyesi ekipleri bodrumlardaki suyu boşaltmak için seferber oldular. Susuz, Taraşçı ve Taşağıl mahallelerinde de bazı evleri su basarken Kuran Mahallesindeki ekili dikili arazinin tümünün de sular altında kaldığı bildirildi. Seydişehir’in merkezine 35 km uzaklıktaki yüksek kesimde bulunan Ketenli mahallesine de kar yağışının başladığı öğrenildi.   
Gece yarısı başlayan ve aralıksız yağan yağmur ilçede ekili alanları su altında bıraktı.

Gece yarısı başlayan  ve aralıksız yağan yağmur ilçede ekili alanları su altında bıraktı.

Şiddetini artırarak yağan yağmur ilçede sel baskınları riski meydana getirdi.

Yağan yağmur sebebi ile bazı evlerin bodrum  katlarını su basarken ilçenin ortasından geçen Çarşamba Çayı’nın taşmasına ramak kaldı.

Şehrin ortasından akan Çarşamba Çayı taşmasına yarım metre kalması çay etrafında bulunan yerleşim yerlerinde korkuya sebep oluyor.

Toki Konutlarında bulunan bazılarının bodrum katlarını suyun bastığı öğrenilirken KOSKİ ve Seydişehir Belediyesi ekipleri bodrumlardaki suyu boşaltmak için seferber oldular.

Susuz, Taraşçı ve Taşağıl mahallelerinde de bazı evleri su basarken Kuran Mahallesindeki ekili dikili arazinin tümünün de sular altında kaldığı bildirildi.

Seydişehir’in merkezine 35 km uzaklıktaki yüksek kesimde bulunan Ketenli mahallesine de kar yağışının başladığı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.