ASKERLERİMİZ DUALAR İLE GÖNDERİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2014 - 12:01, Güncelleme: 11.08.2014 - 12:01
 

ASKERLERİMİZ DUALAR İLE GÖNDERİLDİ

Seydişehir'in Akçalar Mahallesinde yeni asker olacak gençler dualar ile uğurlandı.

Seydişehir'in Akçalar Mahallesinde yeni asker olacak gençler dualar ile uğurlandı. Her dönem olduğu gibi Ağustos ayında da askerlik vazifesi çıkan gençler için mahalle meydanında toplanan mahalle sakinleri, evlatlarını dualar ile vatani görevlerine uğurladılar.Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve İlçe Teşkilatı'nın da katıldığı asker uğurlama etkinliği merkez mahalle camisinde kılınan cuma namazı sonrası meydanda toplanılarak yapıldı. , Mahallenin büyükleri, "Her askerimizi, evladımızı vatani görevi için gerekirse şehitlik şerbeti içmesi için yolcu ediyoruz. Asker anası, asker babası olmakla gurur duyuyoruz." Dediler. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askerlik görevi için hazırlanan gençleri tebrik ederek, gençlerimiz farklı şehirleri görecek, arkadaşlıklar edinecekler, yeni kültürlerle tanışacaklar, mücadele etmeyi öğrenecekler; her şeyden önce vatanı için gözünü kırpmadan kimisi sınırda nöbet tutacak, kimisi terör örgütüyle çarpışacak ve canı uğruna vatanını savunacak. Şehitlerimizin kanıyla sulanan bu toprakları gururla, onurla koruyacaklar." Şeklinde konuştu. Mahallenin adet ve görenekleri ile devam eden program sonrası Başkan Tutal, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahallenin dilek ve şikayetlerini dinledi. 
Seydişehir'in Akçalar Mahallesinde yeni asker olacak gençler dualar ile uğurlandı.

Seydişehir'in Akçalar Mahallesinde yeni asker olacak gençler dualar ile uğurlandı.

Her dönem olduğu gibi Ağustos ayında da askerlik vazifesi çıkan gençler için mahalle meydanında toplanan mahalle sakinleri, evlatlarını dualar ile vatani görevlerine uğurladılar.Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve İlçe Teşkilatı'nın da katıldığı asker uğurlama etkinliği merkez mahalle camisinde kılınan cuma namazı sonrası meydanda toplanılarak yapıldı. ,

Mahallenin büyükleri, "Her askerimizi, evladımızı vatani görevi için gerekirse şehitlik şerbeti içmesi için yolcu ediyoruz. Asker anası, asker babası olmakla gurur duyuyoruz." Dediler.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askerlik görevi için hazırlanan gençleri tebrik ederek, gençlerimiz farklı şehirleri görecek, arkadaşlıklar edinecekler, yeni kültürlerle tanışacaklar, mücadele etmeyi öğrenecekler; her şeyden önce vatanı için gözünü kırpmadan kimisi sınırda nöbet tutacak, kimisi terör örgütüyle çarpışacak ve canı uğruna vatanını savunacak. Şehitlerimizin kanıyla sulanan bu toprakları gururla, onurla koruyacaklar." Şeklinde konuştu.

Mahallenin adet ve görenekleri ile devam eden program sonrası Başkan Tutal, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahallenin dilek ve şikayetlerini dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.