ATATÜRK CADDESİ KENTSEL TASARIMLA ESTETİK VE MODERN BİR HALE GELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2013 - 11:01, Güncelleme: 28.04.2013 - 11:01
 

ATATÜRK CADDESİ KENTSEL TASARIMLA ESTETİK VE MODERN BİR HALE GELDİ

Seydişehir Belediyesi Atatürk Caddesi'ndeki Kentsel Tasarım Uygulamaların baharın gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmalarıyla devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Atatürk Caddesi'ndeki Kentsel Tasarım Uygulamaların baharın gelmesiyle birlikte  peyzaj çalışmalarıyla devam ediyor.   Belediyenin prestij ve vizyon projesi olarak Atatürk Caddesindeki  Kentsel Tasarım Uygulamaları kapsamındaalt ve üst yapısıyla baştan sona yeniden   inşa edilen cadde  kent mobilyaları,çiçek saksıları, dekoratif çöp kovaları, banklarla   estetik hale getiriliyor. Seydişehir'in sosyal yaşamına canlılık getiren  Atatürk Caddesi modern görünümüyle  ilçenin en önemli  yaşam alanlarından  biri haline geldi.Yazın belli saatlerde trafiğe kapatılacak olan  cadde  pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 800 metre uzunluğunda ülkenin sayılı  caddeleri arasında  yer alan   Atatürk Caddesi'nde  peyzaj uygulamaları çerçevesinde ekilen  karanfil, mine,tagates, kağıt çiçeği,gazanya, ipek çiçeği gibi çok çeşitli çiçek türleri  ilçenin güzelliğine güzellik katıyor.   "KENT VİZYONUNA UYGUN  SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ" Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  konu ile ilgili olarak yaptığı  açıklamada Atatürk Caddesi'nde  yaşayan mekanlar ve  yeni yaşam alanları oluşturduklarını kaydetti. Başkan Çat amaçlarının  Seydişehir'de kent vizyonuna ve  kent  kimliğine uygun sürdürülebilir mekanlar yaratmak  olduklarını ifade ederek şunları söyledi:"Prestij  ve vizyon projemiz  Atatürk  Caddesi'nde   pek çok belediyenin yapmaktan kaçındığı  alt yapı projelerinin yanı sıra uygulamaya koyduğumuz   üst yapı çalışmaları ile   Seydişehir'i  modern şehirciliğin   en önemli eserlerinden birine kavuşturuyoruz. Atatürk Caddesi'ni yep yeni yaşam alanları ile halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde  estetik  hale getiriyoruz. Kentsel Tasarım Uygulamaları kapsamında kaldırım, yol, oto park cepleri, refüj yapımı, yol ve kaldırım aydınlatmaları yapılan Caddemizi  kent mobilyalarıyla donatıyoruz. Kent kimliğine uygun işlevsel, sağlam, albenili  tasarım malzemeleri  ve  çok çeşitli çiçek türleri ile caddemizi  kentimize yakışır şekilde  estetik ve modern  bir görünüme kavuşturmuş olacağız. Ayrıca bu cadde ile şehrimize  vatandaşlarımızın aileleriyle  birlikte   hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal anlamda bir mekan  kazandırmanın  mutluluğunu  yaşıyoruz.Vatandaşlarımıza ve kentimize  hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."    Vatandaşlar ise  Belediyenin  Atatürk Caddesi'ndeki  uygulamalarından memnun olduklarını ifade ederek şunları söylediler: "Başkanımızın sayesinde pek çok büyük kentlerde  dahi olmayan  güzelliklerin  Şehrimizde ilk kez uygulanması bizleri mutlu ediyor. Kendimizi değerli hissediyoruz. Çoluk çocuğumuzla  vakit geçirebileceğimiz, şehrin merkezinde böyle bir yerin olması memnuniyet verici .Emeği geçenlerden Allah razı olsun"
Seydişehir Belediyesi Atatürk Caddesi'ndeki Kentsel Tasarım Uygulamaların baharın gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmalarıyla devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Atatürk Caddesi'ndeki Kentsel Tasarım Uygulamaların baharın gelmesiyle birlikte  peyzaj çalışmalarıyla devam ediyor.

  Belediyenin prestij ve vizyon projesi olarak Atatürk Caddesindeki  Kentsel Tasarım Uygulamaları kapsamındaalt ve üst yapısıyla baştan sona yeniden   inşa edilen cadde  kent mobilyaları,çiçek saksıları, dekoratif çöp kovaları, banklarla   estetik hale getiriliyor.

Seydişehir'in sosyal yaşamına canlılık getiren  Atatürk Caddesi modern görünümüyle  ilçenin en önemli  yaşam alanlarından  biri haline geldi.Yazın belli saatlerde trafiğe kapatılacak olan  cadde  pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 800 metre uzunluğunda ülkenin sayılı  caddeleri arasında  yer alan   Atatürk Caddesi'nde  peyzaj uygulamaları çerçevesinde ekilen  karanfil, mine,tagates, kağıt çiçeği,gazanya, ipek çiçeği gibi çok çeşitli çiçek türleri  ilçenin güzelliğine güzellik katıyor.

 

"KENT VİZYONUNA UYGUN  SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ"

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  konu ile ilgili olarak yaptığı  açıklamada Atatürk Caddesi'nde  yaşayan mekanlar ve  yeni yaşam alanları oluşturduklarını kaydetti. Başkan Çat amaçlarının  Seydişehir'de kent vizyonuna ve  kent  kimliğine uygun sürdürülebilir mekanlar yaratmak  olduklarını ifade ederek şunları söyledi:"Prestij  ve vizyon projemiz  Atatürk  Caddesi'nde   pek çok belediyenin yapmaktan kaçındığı  alt yapı projelerinin yanı sıra uygulamaya koyduğumuz   üst yapı çalışmaları ile   Seydişehir'i  modern şehirciliğin   en önemli eserlerinden birine kavuşturuyoruz. Atatürk Caddesi'ni yep yeni yaşam alanları ile halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde  estetik  hale getiriyoruz. Kentsel Tasarım Uygulamaları kapsamında kaldırım, yol, oto park cepleri, refüj yapımı, yol ve kaldırım aydınlatmaları yapılan Caddemizi  kent mobilyalarıyla donatıyoruz. Kent kimliğine uygun işlevsel, sağlam, albenili  tasarım malzemeleri  ve  çok çeşitli çiçek türleri ile caddemizi  kentimize yakışır şekilde  estetik ve modern  bir görünüme kavuşturmuş olacağız. Ayrıca bu cadde ile şehrimize  vatandaşlarımızın aileleriyle  birlikte   hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal anlamda bir mekan  kazandırmanın  mutluluğunu  yaşıyoruz.Vatandaşlarımıza ve kentimize  hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."   

Vatandaşlar ise  Belediyenin  Atatürk Caddesi'ndeki  uygulamalarından memnun olduklarını ifade ederek şunları söylediler: "Başkanımızın sayesinde pek çok büyük kentlerde  dahi olmayan  güzelliklerin  Şehrimizde ilk kez uygulanması bizleri mutlu ediyor. Kendimizi değerli hissediyoruz. Çoluk çocuğumuzla  vakit geçirebileceğimiz, şehrin merkezinde böyle bir yerin olması memnuniyet verici .Emeği geçenlerden Allah razı olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.