ATATÜRK CADDESİ RENKLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2012 - 11:45, Güncelleme: 21.11.2012 - 11:45
 

ATATÜRK CADDESİ RENKLENDİ

Atatürk Caddesi'ndeki Kentsel Tasarım Uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi   tarafından sürdürülen,ilçenin çehresini değiştirecek , modern ve  çağdaş  görüntüye kavuşturacak  olan Atatürk Caddesi'ndeki  Kentsel Tasarım Uygulamaları  tüm hızıyla devam ediyor.   Alt ve üst yapısı tamamen yenilenen  Atatürk Caddesi'nde  asfalt paint uygulaması  yapıldı.Sosyal donatı alanlarında asfaltın mukavemetini artıran söz konusu uygulama  dekoratif ve estetik  görüntü sağlıyor. Solvent içermeyen  ve su  bazlı olan  bu uygulama    dünyanın çeşitli  ülkelerinde   kullanılıyor.
Atatürk Caddesi'ndeki Kentsel Tasarım Uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi   tarafından sürdürülen,ilçenin çehresini değiştirecek , modern ve  çağdaş  görüntüye kavuşturacak  olan Atatürk Caddesi'ndeki  Kentsel Tasarım Uygulamaları  tüm hızıyla devam ediyor.

 

Alt ve üst yapısı tamamen yenilenen  Atatürk Caddesi'nde  asfalt paint uygulaması  yapıldı.Sosyal donatı alanlarında asfaltın mukavemetini artıran söz konusu uygulama  dekoratif ve estetik  görüntü sağlıyor. Solvent içermeyen  ve su  bazlı olan  bu uygulama    dünyanın çeşitli  ülkelerinde   kullanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.