Ayşe Teyzenin sebze pazarında motorunu çaldılar

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2020 - 04:27, Güncelleme: 16.09.2020 - 04:27
 

Ayşe Teyzenin sebze pazarında motorunu çaldılar

Ayşe gören’in köy sebze pazarında satışını yaparken arkaya bıraktıkları motorsikletini çaldılar.

Daha öncede uludağ caddesi Atatürk ilköğretim okulu arasında kurulan köy sebze pazarında aynı yerde  2 motorsiklet daha çalındığını belirten çevredeki pazarcı esnafı “ bu yerden 3  defa güpe gündüz motor çaldılar “ diyerek  yaşanan hırsızlık olayına tepki gösterdiler. Köyünden getirdiği ve kendi yetiştirdiği sebzeleri satarken saat 12:30 civarında  motorunu çaldıran Ayşe Gören hırsızlık olayını şöyle anlattı “ mondial marka motorumu tezgahın arka tarafına koymuştum. Müşterilerle ilgilenirken bi baktım ki motor yok ! şaşırdım kaldım. Güpe gündüz bizde burda iken motoru götürmüşler “ diyerek yetkililerden olayın zanlısının yakalanmasını istediler.
Ayşe gören’in köy sebze pazarında satışını yaparken arkaya bıraktıkları motorsikletini çaldılar.

Daha öncede uludağ caddesi Atatürk ilköğretim okulu arasında kurulan köy sebze pazarında aynı yerde  2 motorsiklet daha çalındığını belirten çevredeki pazarcı esnafı “ bu yerden 3  defa güpe gündüz motor çaldılar “ diyerek  yaşanan hırsızlık olayına tepki gösterdiler.

Köyünden getirdiği ve kendi yetiştirdiği sebzeleri satarken saat 12:30 civarında  motorunu çaldıran Ayşe Gören hırsızlık olayını şöyle anlattı “ mondial marka motorumu tezgahın arka tarafına koymuştum. Müşterilerle ilgilenirken bi baktım ki motor yok ! şaşırdım kaldım. Güpe gündüz bizde burda iken motoru götürmüşler “ diyerek yetkililerden olayın zanlısının yakalanmasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.