BABAOĞLU ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2016 - 12:35, Güncelleme: 16.09.2016 - 12:35
 

BABAOĞLU ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu bayramlaşma programına katılmak üzere geldiği Seydişehir'de Şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu beraberinde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, belediye Başkan vekili Mevlüt Güray, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Burak Çelik ve Şehit ve Gaziler derneği Şube Başkanı Yakup Özsöğüt'le birlikte Şehit ailelerini ziyaret ederek Kurban bayramlarını kutladı. Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak 15 Temmuz gecesi darbecilerin Ankara Gölbaşında bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenledikleri bombalı saldırıda şehit düşen Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin baba evini ziyaret ederek şehit babası Hüseyin Kiremitçi'nin bayramını kutladı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın bizzat kaleme alarak şehit aileleri için yazdığı mektubu takdim etti. Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu daha sonra sırasıyla Ortakaraören'li şehit Uzman Çavuş Mustafa Tünel, Ketenli'li şehit piyade Onbaşı Hüseyin Kavalbacak ve Bostandereli şehit Deniz Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve şehitlerimizin babalarına Başbakan Binali Yıldırım'ın mektubunu iletti. Şehit ailelerinin yaşadığı acının tarifi imkansız olan bir acı olduğunu söyleyen Babaoğlu, “vatan savunmasında şehit olan kahramanlarımız sadece ailelerimizin evladı değil tüm Türkiye'nin evlatları olmuşlardır. Şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehit ailelerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Onlar bizim başımızın tacıdırlar. Ne zaman isterlerse üzerimize düşen bir görevde yardımcı olmaya hazırız” dedi.
AK Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu bayramlaşma programına katılmak üzere geldiği Seydişehir'de Şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu beraberinde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, belediye Başkan vekili Mevlüt Güray, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Burak Çelik ve Şehit ve Gaziler derneği Şube Başkanı Yakup Özsöğüt'le birlikte Şehit ailelerini ziyaret ederek Kurban bayramlarını kutladı.

Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak 15 Temmuz gecesi darbecilerin Ankara Gölbaşında bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenledikleri bombalı saldırıda şehit düşen Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin baba evini ziyaret ederek şehit babası Hüseyin Kiremitçi'nin bayramını kutladı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın bizzat kaleme alarak şehit aileleri için yazdığı mektubu takdim etti.

Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu daha sonra sırasıyla Ortakaraören'li şehit Uzman Çavuş Mustafa Tünel, Ketenli'li şehit piyade Onbaşı Hüseyin Kavalbacak ve Bostandereli şehit Deniz Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve şehitlerimizin babalarına Başbakan Binali Yıldırım'ın mektubunu iletti.

Şehit ailelerinin yaşadığı acının tarifi imkansız olan bir acı olduğunu söyleyen Babaoğlu, “vatan savunmasında şehit olan kahramanlarımız sadece ailelerimizin evladı değil tüm Türkiye'nin evlatları olmuşlardır. Şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehit ailelerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Onlar bizim başımızın tacıdırlar. Ne zaman isterlerse üzerimize düşen bir görevde yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.