BABASININ CENAZESİNDE DUA EDEN İMAMI BIÇAKLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2017 - 11:36, Güncelleme: 08.09.2017 - 11:36
 

BABASININ CENAZESİNDE DUA EDEN İMAMI BIÇAKLADI

Konya'nın Ahırlı ilçesinde bir kişi, babasının cenazesinin toprağa verilmesinin ardından dua eden emekli imamı bıçakla yaraladı.

Konya'nın  Ahırlı ilçesindeki cenaze töreninde akılalmaz bir olay yaşandı. Bir kişi, babasının cenazesinin toprağa verilmesinin ardından dua eden emekli imamı bıçakladı. EMEKLİ İMAM DEFNEDİLEN CENAZE İÇİN DUA ETTİ Seydişehir'de kalp krizi sonucu vefat eden 60 yaşındaki  Mehmet Er'in cenazesi, doğum yeri olan  Ahırlı ilçesine götürüldü. Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası Merkez Mezarlığı'nda toprağa verilen cenaze sonrası emekli imam Hasan Örnek (63), Er için dua etmeye başladı. ÖLEN ŞAHSIN OĞLU, EMEKLİ İMAMI BIÇAKLADI Burada, Er'in psikolojik sorunları olduğu öğrenilen oğlu Serkan Er, imam Örnek'e, henüz öğrenilemeyen bir nedenle bıçakla saldırdı. YARALI İMAM, HASTANEYE KALDIRILDI Saldırıda karnından yaralanan Örnek, çevredekilerin bildirmesi üzerine gelen ambulansla  Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Örnek'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Er ise polis ekiplerince gözaltına alındı. HABER MERKEZİ
Konya'nın Ahırlı ilçesinde bir kişi, babasının cenazesinin toprağa verilmesinin ardından dua eden emekli imamı bıçakla yaraladı.

Konya'nın  Ahırlı ilçesindeki cenaze töreninde akılalmaz bir olay yaşandı. Bir kişi, babasının cenazesinin toprağa verilmesinin ardından dua eden emekli imamı bıçakladı.

EMEKLİ İMAM DEFNEDİLEN CENAZE İÇİN DUA ETTİ

Seydişehir'de kalp krizi sonucu vefat eden 60 yaşındaki  Mehmet Er'in cenazesi, doğum yeri olan  Ahırlı ilçesine götürüldü. Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası Merkez Mezarlığı'nda toprağa verilen cenaze sonrası emekli imam Hasan Örnek (63), Er için dua etmeye başladı.

ÖLEN ŞAHSIN OĞLU, EMEKLİ İMAMI BIÇAKLADI

Burada, Er'in psikolojik sorunları olduğu öğrenilen oğlu Serkan Er, imam Örnek'e, henüz öğrenilemeyen bir nedenle bıçakla saldırdı.

YARALI İMAM, HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda karnından yaralanan Örnek, çevredekilerin bildirmesi üzerine gelen ambulansla  Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Örnek'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Er ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.