BAKAN GÜLLÜCE SEYİT HARUN CAMİİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2015 - 05:31, Güncelleme: 04.07.2015 - 05:31
 

BAKAN GÜLLÜCE SEYİT HARUN CAMİİ ZİYARET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Seydişehir?e gelerek tarihi Seyit Harun Veli Cami ziyaret etti.

Bir programa katılmak için Taşkent’e giden Bakan Güllüce Seydişehir’e uğradı. Tarihi Seyit Harun Veli cami’nde incelemelerde bulundu ve basın mensuplarına hükümetin kurulması hakkında kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasında Bakan Güllüce, “İnşallah memleket hükümetsiz kalmaz yoksa ekonomi sıkıntıya girer.” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakan İdris Güllüce açıklamasında; “Taşkent’e  bir program için gidiyorduk. Geçerken bu tarihi camiyi ziyaret etmek için uğradık. Salı günü büyük bir ihtimalle sayın Cumhurbaşkanımız sayın Başbakanımıza görev verecek. Ondan sonra hükümet çalışmaları başlayacak. Koalisyon her parti ile görüşmeler yapılacak. İnşallah bu ülke hükümetsiz kalmaz ve inşallah memleketimiz en kısa zamanda hükümete ulaşır. Yoksa ekonomi vs sıkıntıya girer. Bütün siyasi partiler mantıklı hareket eder. Ülkemize hayırlı olsun diyoruz.” Şeklinde konuştu. Bakanı cami ziyaretine Eski milletvekillerinden Mustafa Kabakçı ve Harun Tüfekci’de eşlik etti. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal bakan Güllüce’ye günün anısına Seydişehir belediyesinin armasını içeren bir plaket hediye etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Seydişehir?e gelerek tarihi Seyit Harun Veli Cami ziyaret etti.

Bir programa katılmak için Taşkent’e giden Bakan Güllüce Seydişehir’e uğradı. Tarihi Seyit Harun Veli cami’nde incelemelerde bulundu ve basın mensuplarına hükümetin kurulması hakkında kısa bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Bakan Güllüce, “İnşallah memleket hükümetsiz kalmaz yoksa ekonomi sıkıntıya girer.” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakan İdris Güllüce açıklamasında; “Taşkent’e  bir program için gidiyorduk. Geçerken bu tarihi camiyi ziyaret etmek için uğradık. Salı günü büyük bir ihtimalle sayın Cumhurbaşkanımız sayın Başbakanımıza görev verecek. Ondan sonra hükümet çalışmaları başlayacak. Koalisyon her parti ile görüşmeler yapılacak. İnşallah bu ülke hükümetsiz kalmaz ve inşallah memleketimiz en kısa zamanda hükümete ulaşır. Yoksa ekonomi vs sıkıntıya girer. Bütün siyasi partiler mantıklı hareket eder. Ülkemize hayırlı olsun diyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bakanı cami ziyaretine Eski milletvekillerinden Mustafa Kabakçı ve Harun Tüfekci’de eşlik etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal bakan Güllüce’ye günün anısına Seydişehir belediyesinin armasını içeren bir plaket hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.