BALIK ÖLÜMÜ VATANDAŞLARI TEDİRGİN ETTİ (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.12.2022 - 17:05, Güncelleme: 09.12.2022 - 17:12
 

BALIK ÖLÜMÜ VATANDAŞLARI TEDİRGİN ETTİ (Videolu)

Akçalar Taşkın Koruma deresinde yaşayan balıkların şüpheli ölümü vatandaşları endişelendirdi.

Seydişehir Akçalar Mahallesi Akçalar Taşkın Koruma Deresinde nedeni henüz belli olmayan sebepten balıkların öldüğünü gören vatandaşlar o anları kameraya çekti. Konuyla ilgili açıklama yapan Akçalar Muhtarı Hüseyin Artık: “Taşkın koruma deresindeki balıkların ölüsüyle karşılaştık. Deredeki suyun rengi de değişmiş. Buradan akan suyu hayvanlarımıza içiriyorduk. Ancak balıkların şüpheli ölümü ve suyun renginden dolayı hayvanlarımıza su içirmeye korkuyoruz. Yetkililerin biran evvel sudan analiz yapmasını ve buna sebep olanları tespit ederek gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.
Akçalar Taşkın Koruma deresinde yaşayan balıkların şüpheli ölümü vatandaşları endişelendirdi.

Seydişehir Akçalar Mahallesi Akçalar Taşkın Koruma Deresinde nedeni henüz belli olmayan sebepten balıkların öldüğünü gören vatandaşlar o anları kameraya çekti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akçalar Muhtarı Hüseyin Artık: “ Taşkın koruma deresindeki balıkların ölüsüyle karşılaştık. Deredeki suyun rengi de değişmiş. Buradan akan suyu hayvanlarımıza içiriyorduk. Ancak balıkların şüpheli ölümü ve suyun renginden dolayı hayvanlarımıza su içirmeye korkuyoruz. Yetkililerin biran evvel sudan analiz yapmasını ve buna sebep olanları tespit ederek gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.