BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖDÜLENDİRİLDİLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 07:42, Güncelleme: 10.02.2015 - 07:42
 

BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖDÜLENDİRİLDİLER

Muay Thai Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar, Seydişehir Belediye Spor Kulübü Muay Thai spor kursunu ziyaret etti.

Muay Thai Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar,  Seydişehir Belediye Spor Kulübü  Muay Thai spor kursunu ziyaret etti. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde sporcuların antrenman esnasında gerçekleştirilen sürpriz  ziyarete Seydişehir Belediye Spor Klübü Başkanı Alaattin Göncü, Seydişehir Belediyesi  Sosyal ve Kültürel  İşler Müdürü Ali Öz’de eşlik etti. Desteklerinden dolayı Alaattin Göncü’ye, Ali Öz’e ve ilçemizin sevilen hakimlerinden Muay Tahai’de de başarılar elde etmiş Ümit Şenses’e  Plaket  takdim eden Acar, başarılarından dolayı sporculara da madalya verdi. Mehmet Ali Acar ; ‘’ Seydişehir’in geçmişinde sporun özel yeri var, bunu bilerek hareket ediyoruz. Yakalanan başarının diğer dallarda olduğu gibi Muay Thai de devam edeceğine inancım tam. Sporcularımıza bundan sonraki müsabakalarında ve hayatlarında başarılar dileriz’’dedi. Belediye Spor Klübü Başkanı Göncü ise ziyaretlerinden dolayı Muay Thai İl Temsilcisi Acar’a teşekkür ederek “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durum sağlıklı bir hayat yaşamaları için sporsal faaliyetlere önem veriyoruz. İlçemizde birçok spor dalında öğrenci yetiştirerek başarılı olmaları için çabalıyoruz. Sizlerin bu ziyaretleri içinde çok teşekkür eder, sporcularımıza başarılar dileriz.” Şeklinde konuştu
Muay Thai Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar, Seydişehir Belediye Spor Kulübü Muay Thai spor kursunu ziyaret etti.

Muay Thai Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar,  Seydişehir Belediye Spor Kulübü  Muay Thai spor kursunu ziyaret etti.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde sporcuların antrenman esnasında gerçekleştirilen sürpriz  ziyarete Seydişehir Belediye Spor Klübü Başkanı Alaattin Göncü, Seydişehir Belediyesi  Sosyal ve Kültürel  İşler Müdürü Ali Öz’de eşlik etti.

Desteklerinden dolayı Alaattin Göncü’ye, Ali Öz’e ve ilçemizin sevilen hakimlerinden Muay Tahai’de de başarılar elde etmiş Ümit Şenses’e  Plaket  takdim eden Acar, başarılarından dolayı sporculara da madalya verdi.

Mehmet Ali Acar ; ‘’ Seydişehir’in geçmişinde sporun özel yeri var, bunu bilerek hareket ediyoruz. Yakalanan başarının diğer dallarda olduğu gibi Muay Thai de devam edeceğine inancım tam. Sporcularımıza bundan sonraki müsabakalarında ve hayatlarında başarılar dileriz’’dedi.

Belediye Spor Klübü Başkanı Göncü ise ziyaretlerinden dolayı Muay Thai İl Temsilcisi Acar’a teşekkür ederek “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durum sağlıklı bir hayat yaşamaları için sporsal faaliyetlere önem veriyoruz. İlçemizde birçok spor dalında öğrenci yetiştirerek başarılı olmaları için çabalıyoruz. Sizlerin bu ziyaretleri içinde çok teşekkür eder, sporcularımıza başarılar dileriz.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.