BAŞKAN SAYLAM'DAN DEKAN GÜNER'E ZİYARET

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.03.2023 - 16:37, Güncelleme: 10.03.2023 - 16:37
 

BAŞKAN SAYLAM'DAN DEKAN GÜNER'E ZİYARET

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Şükrü Nail Güner’i ziyaret etti.

Meram Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimler Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Şükrü Nail Güner, Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesine 19.01.2023 tarihi itibari ile dekan olarak atanmıştı. Yeni göreve getirilen Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Güner’i makamında ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam kendisine hayırlı olsun dileklerini sunarak başarılar diledi. Ziyarette dekan Prof. Dr. Güner: “Yakın bir zamanda yüz yüze eğitime geçmek için çalışmalarımız var. Şu anda fizyoterapi bölümümüzde okuyan 32 öğrenicimiz uygulamalı ders görüyor. Onlarda okulda değil sahadalar. Ben Derebucak Gencek doğumluyum. Bu yörenin insanıyım. Fakültemizin gelişmesi için çaba harcayacağım. Fakültemiz Meslek Yüksekokuluna yaşlı bakımı programı açmayı planlıyoruz. Açık durumda olan ama kontenjanı olmayan 4 yıllık fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümüne de  öğrenci almak için uğraşıyoruz.” dedi.    
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Şükrü Nail Güner’i ziyaret etti.

Meram Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimler Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Şükrü Nail Güner, Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesine 19.01.2023 tarihi itibari ile dekan olarak atanmıştı.

Yeni göreve getirilen Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Güner’i makamında ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam kendisine hayırlı olsun dileklerini sunarak başarılar diledi.

Ziyarette dekan Prof. Dr. Güner: “Yakın bir zamanda yüz yüze eğitime geçmek için çalışmalarımız var. Şu anda fizyoterapi bölümümüzde okuyan 32 öğrenicimiz uygulamalı ders görüyor. Onlarda okulda değil sahadalar. Ben Derebucak Gencek doğumluyum. Bu yörenin insanıyım. Fakültemizin gelişmesi için çaba harcayacağım. Fakültemiz Meslek Yüksekokuluna yaşlı bakımı programı açmayı planlıyoruz. Açık durumda olan ama kontenjanı olmayan 4 yıllık fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümüne de  öğrenci almak için uğraşıyoruz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.