BAŞKAN TUTAL; ?ARTIK BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2015 - 06:55, Güncelleme: 28.09.2015 - 06:55
 

BAŞKAN TUTAL; ?ARTIK BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR?

Seydişehir?de protokol bayramlaşmasına Kaymakam R. Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Savcılık, idari amirleri, siyasi parti başkanları, oda başkanları ve üyelerinin bayramlaşma programında beraberdi.

Samimi bir ortamda geçen bayramlaşma töreninde konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek,  “Yardımlaşmanın dayanışmanın, kaynaşmanın ve kardeşliğin timsali olan günleri yaşıyoruz. Bir ve beraber olmalıyız.” dedi. TUTAL, “Bu günler, kardeşliğimizin birlikteliğimizin, dayanışmamızın bu ülkeye ihanet eden gruplara karşı hep birlikte omuz omuza beraber olmanın günleridir.” Başkan Mehmet Tutal, “Bu bayramlar hayırlara vesile olsun inşallah. Ülkemiz zor günlerden geçiyor.  Bayram sevinç, birlik, beraberlik olma anlamlarına da gelir. Zor geçirdiğimiz bu günlerde farklı ırklardan, farklı mezheplerden, farklı meşreplerden, farklı siyasi düşüncelerden olabiliriz. Ama bu günlerde kardeşliğimizin birlikteliğimizin, dayanışmamızın bu ülkeye ihanet eden gruplara karşı hep birlikte omuz omuza beraber olmanın günleridir. Biz Seydişehir olarak bunları geçmişte de  yaptık bu günlerde de yapmaya devam ediyoruz.. Birlikteliğimiz, beraberliğimiz birçok mekanlara; il veya ilçelere bakılınca çok güzel durumda.  Bundan dolayı bu toplumun önderliğini yapan gerek muhtarlarımız, gerek siyasilerimiz, gerek sivil toplum örgütlerimizin temsilcilerini tebrik ediyorum. Nice güzel bayramlara hep birlikte kavuşmayı Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” Dedi. Bayramlaşmanın ardından Seydişehir Şehitliğine ziyaret yapılarak Kur-an’ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi. Devamında Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı, Ceza Evi de ziyaret edilen kurumlar arasındaydı. Kaymakam Özyiğit, Belediye Başkan Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Konurer ve beraberindekiler hastaneyi ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. Başkan Mehmet Tutal ve beraberindekiler hastane de yatan ve acilde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Şehit aileleri ziyaret edildi.. Şehit ailelerini de yalnız bırakmayan heyet, şehit ailelerini tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.  
Seydişehir?de protokol bayramlaşmasına Kaymakam R. Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Savcılık, idari amirleri, siyasi parti başkanları, oda başkanları ve üyelerinin bayramlaşma programında beraberdi.

Samimi bir ortamda geçen bayramlaşma töreninde konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek,  “Yardımlaşmanın dayanışmanın, kaynaşmanın ve kardeşliğin timsali olan günleri yaşıyoruz. Bir ve beraber olmalıyız.” dedi.

TUTAL, “Bu günler, kardeşliğimizin birlikteliğimizin, dayanışmamızın bu ülkeye ihanet eden gruplara karşı hep birlikte omuz omuza beraber olmanın günleridir.”

Başkan Mehmet Tutal, “Bu bayramlar hayırlara vesile olsun inşallah. Ülkemiz zor günlerden geçiyor.  Bayram sevinç, birlik, beraberlik olma anlamlarına da gelir. Zor geçirdiğimiz bu günlerde farklı ırklardan, farklı mezheplerden, farklı meşreplerden, farklı siyasi düşüncelerden olabiliriz. Ama bu günlerde kardeşliğimizin birlikteliğimizin, dayanışmamızın bu ülkeye ihanet eden gruplara karşı hep birlikte omuz omuza beraber olmanın günleridir. Biz Seydişehir olarak bunları geçmişte de  yaptık bu günlerde de yapmaya devam ediyoruz.. Birlikteliğimiz, beraberliğimiz birçok mekanlara; il veya ilçelere bakılınca çok güzel durumda.  Bundan dolayı bu toplumun önderliğini yapan gerek muhtarlarımız, gerek siyasilerimiz, gerek sivil toplum örgütlerimizin temsilcilerini tebrik ediyorum. Nice güzel bayramlara hep birlikte kavuşmayı Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” Dedi.

Bayramlaşmanın ardından Seydişehir Şehitliğine ziyaret yapılarak Kur-an’ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi. Devamında Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı, Ceza Evi de ziyaret edilen kurumlar arasındaydı.

Kaymakam Özyiğit, Belediye Başkan Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Konurer ve beraberindekiler hastaneyi ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. Başkan Mehmet Tutal ve beraberindekiler hastane de yatan ve acilde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Şehit aileleri ziyaret edildi..

Şehit ailelerini de yalnız bırakmayan heyet, şehit ailelerini tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.