BAŞKAN TUTAL, ESNAFLARLA BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2014 - 01:09, Güncelleme: 21.04.2014 - 01:09
 

BAŞKAN TUTAL, ESNAFLARLA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanlığına seçildikten sonra teşekkür ziyaretlerini sürdüren Başkan Tutal esnaflarla bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanlığına seçildikten sonra teşekkür ziyaretlerini sürdüren  Başkan Tutal esnaflarla bir araya geldi. Belediye Meclis üyeleriyle birlikte  esnafları tek tek gezen Belediye Başkanı Mehmet Tutal  kendilerine  verdikleri destek için  teşekkür etti. Ziyaretler sırasında  alış veriş  yapan vatandaşlarla da sohbet etme imkanı bulan  Başkan Tutal,"Günlük yaşantımız içerisinde, her alanda ihtiyaç duyduğumuz  hizmetleri  bizlere en iyi şekilde sağladığınız için  size ne kadar teşekkür etsek azdır. Halkımıza verdiğiniz hizmetlerle Seydişehir ekonomisinin lokomotifi   konumundasınız. Şehrimizin  ekonomik gelişme ve ilerlemesinde  önemli katma değer sağlıyorsunuz. Bizim için çok önemlisiniz. Faaliyetlerinizi en iyi şekilde yapabilmeniz ve işinizi kolaylaştırmak için belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Birlik içinde sizlerle  bir arada omuz omuza memleketimizin  insanına hizmet edeceğiz. Projelerimizi tek tek hayata geçirmek için kolları sıvadık. Şimdiden çok önemli girişimlerimiz var. Seydişehir'imizi kalkındırmak için  her şeyi yapacağız.Sizlerin tercihiyle, bizlere teveccüh göstererek verdiğiniz emanet doğrultusunda bu memleketi layıkıyla yönetip halkımıza en güzel hizmetleri vereceğiz "dedi. Seydişehir Esnafı ise Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın  ziyaretinden  memnun  kaldıklarını belirterek kendisine  her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiler.
Seydişehir Belediye Başkanlığına seçildikten sonra teşekkür ziyaretlerini sürdüren Başkan Tutal esnaflarla bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanlığına seçildikten sonra teşekkür ziyaretlerini sürdüren  Başkan Tutal esnaflarla bir araya geldi.

Belediye Meclis üyeleriyle birlikte  esnafları tek tek gezen Belediye Başkanı Mehmet Tutal  kendilerine  verdikleri destek için  teşekkür etti.

Ziyaretler sırasında  alış veriş  yapan vatandaşlarla da sohbet etme imkanı bulan  Başkan Tutal,"Günlük yaşantımız içerisinde, her alanda ihtiyaç duyduğumuz  hizmetleri  bizlere en iyi şekilde sağladığınız için  size ne kadar teşekkür etsek azdır. Halkımıza verdiğiniz hizmetlerle Seydişehir ekonomisinin lokomotifi   konumundasınız. Şehrimizin  ekonomik gelişme ve ilerlemesinde  önemli katma değer sağlıyorsunuz. Bizim için çok önemlisiniz. Faaliyetlerinizi en iyi şekilde yapabilmeniz ve işinizi kolaylaştırmak için belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

Birlik içinde sizlerle  bir arada omuz omuza memleketimizin  insanına hizmet edeceğiz. Projelerimizi tek tek hayata geçirmek için kolları sıvadık. Şimdiden çok önemli girişimlerimiz var. Seydişehir'imizi kalkındırmak için  her şeyi yapacağız.Sizlerin tercihiyle, bizlere teveccüh göstererek verdiğiniz emanet doğrultusunda bu memleketi layıkıyla yönetip halkımıza en güzel hizmetleri vereceğiz "dedi.

Seydişehir Esnafı ise Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın  ziyaretinden  memnun  kaldıklarını belirterek kendisine  her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.