ak

Başkan Tutal Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2021 - 03:20, Güncelleme: 14.03.2021 - 03:20
 

Başkan Tutal Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Tutal Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

BAŞKAN TUTAL, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Seydişehir Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ve 112 Acil Komuta Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi. Sağlık çalışanları ile sohbet eden Belediye Başkanı Tutal, “sağlık sektöründe çalışanlarımız her zaman olduğu gibi bugün de fedakarca çalışarak vatandaşlarımıza büyük hizmetler vermeye devam ediyor. Özellikle salgın döneminde sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarına hepimiz şahit olduk, olmaya devam ediyoruz. Kendi sağlıklarını hiçe sayarak vatandaşlarımıza hizmet veren, her zaman olduğu gibi bugün de büyük özveri ve gayretle çalışan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi. Covid-19 salgını ile mücadelenin hız kesmeden devam ettiğini, birlik ve beraberlik içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla önemli çalışmalar yürüttüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “salgınla mücadelemize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Seydişehir olarak her zamankinden daha tedbirli olarak yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde ilçemizdeki vaka sayıları tek haneli sayılara gerileyerek bizlere umut ışığı olmaya devam ediyor. Daha gayretli ve daha inançlı bir şekilde salgınla mücadelemizi yoğun bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz. Bizler bu çalışmalarımızı sürdürürken vatandaşlarımızın da daha tedbirli olmasını temenni ediyorum. Tekrardan her zaman olduğu gibi salgın döneminde de üstün gayret ve özveri gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu. Başkan Tutal’ın hastane ziyaretinde kendisine eşlik eden Hastane Müdürü Abdullah Ağılcı ve sağlık çalışanları Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın her yıl olduğu gibi bu yılda kendilerini unutmadığını, maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek teşekkürlerini iletti.                  
Başkan Tutal Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

BAŞKAN TUTAL, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Seydişehir Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ve 112 Acil Komuta Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Sağlık çalışanları ile sohbet eden Belediye Başkanı Tutal, “sağlık sektöründe çalışanlarımız her zaman olduğu gibi bugün de fedakarca çalışarak vatandaşlarımıza büyük hizmetler vermeye devam ediyor. Özellikle salgın döneminde sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarına hepimiz şahit olduk, olmaya devam ediyoruz. Kendi sağlıklarını hiçe sayarak vatandaşlarımıza hizmet veren, her zaman olduğu gibi bugün de büyük özveri ve gayretle çalışan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Covid-19 salgını ile mücadelenin hız kesmeden devam ettiğini, birlik ve beraberlik içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla önemli çalışmalar yürüttüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “salgınla mücadelemize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Seydişehir olarak her zamankinden daha tedbirli olarak yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde ilçemizdeki vaka sayıları tek haneli sayılara gerileyerek bizlere umut ışığı olmaya devam ediyor. Daha gayretli ve daha inançlı bir şekilde salgınla mücadelemizi yoğun bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz. Bizler bu çalışmalarımızı sürdürürken vatandaşlarımızın da daha tedbirli olmasını temenni ediyorum. Tekrardan her zaman olduğu gibi salgın döneminde de üstün gayret ve özveri gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkan Tutal’ın hastane ziyaretinde kendisine eşlik eden Hastane Müdürü Abdullah Ağılcı ve sağlık çalışanları Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın her yıl olduğu gibi bu yılda kendilerini unutmadığını, maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.