ak

Başkan Tutal Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.03.2022 - 11:29, Güncelleme: 08.03.2022 - 11:31
 

Başkan Tutal Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla BEYBO Tekstil Fabrikasında kadın işçilerle kahvaltıda bir araya araya gelen Başkan Tutal, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.

BEYBO Tekstil Fabrikasında Kadın İşçileri ziyaret eden Başkan Tutal, “çalışan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir yaşam diledi. Programda konuşan Başkan Tutal, “Türk toplumunda kadınlarımızın aile içindeki yeri ve önemi çok büyüktür. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği, duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcılarıdır. İnsanoğlunun yaradılışından itibaren toplumun temel taşını oluşturan kadınlarımız bu anlamda bizler için çok büyük öneme sahiptir. Peygamber Efendimizin bizlere öğütlediği gibi “kadınlar size Cenab-ı Allah’ın emanetidir” hadisini rehber edinerek kadınlarımız için azimle, gayretle, heyecanla çalışıyor, onlar için projeler ve hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Bugün de başımızın tacı şehit annelerimiz başta olmak üzere yarınlarımızın mimarı siz kadınlarımızın bu anlamlı gününü tebrik ediyor, tüm kadınlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu. Başkan Tutal BEYBO Tekstil Fabrikasında kadın işçilerin 8 Mart Dünya Kadınları Gününü tebrik etmesinin akabinde Halk Eğitim Merkezinin tekstil atölyelerinde, Kuran Kurslarında ve KOMEK Kurs Merkezinde eğitim gören kadınları ziyaret ederek bu anlamlı günleri tebrik ederek hediye takdim etti. Başkan Tutal’ın ziyaretine eşi Melek Tutal da eşlik ederek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.
8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla BEYBO Tekstil Fabrikasında kadın işçilerle kahvaltıda bir araya araya gelen Başkan Tutal, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.

BEYBO Tekstil Fabrikasında Kadın İşçileri ziyaret eden Başkan Tutal, “çalışan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir yaşam diledi.

Programda konuşan Başkan Tutal, “Türk toplumunda kadınlarımızın aile içindeki yeri ve önemi çok büyüktür. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği, duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcılarıdır. İnsanoğlunun yaradılışından itibaren toplumun temel taşını oluşturan kadınlarımız bu anlamda bizler için çok büyük öneme sahiptir. Peygamber Efendimizin bizlere öğütlediği gibi “kadınlar size Cenab-ı Allah’ın emanetidir” hadisini rehber edinerek kadınlarımız için azimle, gayretle, heyecanla çalışıyor, onlar için projeler ve hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Bugün de başımızın tacı şehit annelerimiz başta olmak üzere yarınlarımızın mimarı siz kadınlarımızın bu anlamlı gününü tebrik ediyor, tüm kadınlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Başkan Tutal BEYBO Tekstil Fabrikasında kadın işçilerin 8 Mart Dünya Kadınları Gününü tebrik etmesinin akabinde Halk Eğitim Merkezinin tekstil atölyelerinde, Kuran Kurslarında ve KOMEK Kurs Merkezinde eğitim gören kadınları ziyaret ederek bu anlamlı günleri tebrik ederek hediye takdim etti.

Başkan Tutal’ın ziyaretine eşi Melek Tutal da eşlik ederek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.