sçim

BAŞKAN TUTAL’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 01:44, Güncelleme: 28.10.2021 - 01:44
 

BAŞKAN TUTAL’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyetimizin ilanının 98.yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türkiye Cumhuriyetinin, belli aralıklarla karanlık mihrakların girişimleriyle içeriden ve dışarıdan çökertilme girişimlerinin Milletin iradesiyle üstesinden gelindiğini kaydetti. Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde dün olduğu gibi bugün de mücadele edildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mesajında şunları söyledi:   “Aziz milletimizin inanç, cesaret ve fedakârlıkla elde ettiği zaferlerin neticesi olan Cumhuriyetin 98. yılını kutlarken, yeni bir çağın eşiğinde, büyük millet, güçlü devlet olma yolunda yürümenin heyecanını yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, belli aralıklarla karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen her defasında Milletin iradesiyle sorunların üstesinden gelmiştir. Aziz Milletimiz, cesaret, fedakârlık ve öz iradesiyle kurduğu Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bundan 98 yıl önce olduğu gibi 2016  yılı 15 Temmuz Gecesi de gösterdiği asil ve kararlı tutumla bütün dünyaya göstermiştir. Bugün eşi görülmemiş bir mücadele ruhunun, muhteşem bir irade gücünün, tavizsiz bir milli şuurun sergilendiği destansı zaferimizi idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu düşünce ve duygularla mukaddes vatanımızın istiklali uğruna verilen kurtuluş mücadelesinin cumhuriyetle taçlandığı 98. kuruluş yıl dönümümüzü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor; bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum” ifadelerini kullandı .
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyetimizin ilanının 98.yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türkiye Cumhuriyetinin, belli aralıklarla karanlık mihrakların girişimleriyle içeriden ve dışarıdan çökertilme girişimlerinin Milletin iradesiyle üstesinden gelindiğini kaydetti.

Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde dün olduğu gibi bugün de mücadele edildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mesajında şunları söyledi:
 

“Aziz milletimizin inanç, cesaret ve fedakârlıkla elde ettiği zaferlerin neticesi olan Cumhuriyetin 98. yılını kutlarken, yeni bir çağın eşiğinde, büyük millet, güçlü devlet olma yolunda yürümenin heyecanını yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti, belli aralıklarla karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen her defasında Milletin iradesiyle sorunların üstesinden gelmiştir. Aziz Milletimiz, cesaret, fedakârlık ve öz iradesiyle kurduğu Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bundan 98 yıl önce olduğu gibi 2016  yılı 15 Temmuz Gecesi de gösterdiği asil ve kararlı tutumla bütün dünyaya göstermiştir.

Bugün eşi görülmemiş bir mücadele ruhunun, muhteşem bir irade gücünün, tavizsiz bir milli şuurun sergilendiği destansı zaferimizi idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu düşünce ve duygularla mukaddes vatanımızın istiklali uğruna verilen kurtuluş mücadelesinin cumhuriyetle taçlandığı 98. kuruluş yıl dönümümüzü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor; bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum” ifadelerini kullandı .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.