BAŞKAN TUTAL'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Güncel 08.07.2022 - 21:37, Güncelleme: 13.07.2022 - 20:21
 

BAŞKAN TUTAL'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kurban Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların,  birlik ve beraberlik içinde yaşamanın anlam ve değerinin kuvvetlendiği günler olduğunu kaydeden Başkan Tutal,  kırgınlıkların giderilip barış ve hoşgörü gibi değerlerin ön plana taşındığı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturduğunu belirtti. Başkan Tutal, “bu mübarek günlerde paylaşma ve dayanışmanın büyüklüğünü bir kez daha sergileyecek, yaşadığı coğrafyadan başlayarak önce çevresi ardından ise ihtiyacı olan her kişiye her haneye dokunmaya, onlarla hasbihal etmeye devam edecek; yokluk ve yoksulluk sebebiyle hiçbir hanede bayram sevincine gölge düşmesine, hiçbir çocuğun bayramı buruk geçirmesine izin vermeyecektir. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz. İnanıyorum ki bu bayramda da aynı ruhu göstererek, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı'nı başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyerek en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kurban Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların,  birlik ve beraberlik içinde yaşamanın anlam ve değerinin kuvvetlendiği günler olduğunu kaydeden Başkan Tutal,  kırgınlıkların giderilip barış ve hoşgörü gibi değerlerin ön plana taşındığı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturduğunu belirtti.

Başkan Tutal, “bu mübarek günlerde paylaşma ve dayanışmanın büyüklüğünü bir kez daha sergileyecek, yaşadığı coğrafyadan başlayarak önce çevresi ardından ise ihtiyacı olan her kişiye her haneye dokunmaya, onlarla hasbihal etmeye devam edecek; yokluk ve yoksulluk sebebiyle hiçbir hanede bayram sevincine gölge düşmesine, hiçbir çocuğun bayramı buruk geçirmesine izin vermeyecektir.

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.

Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz.

İnanıyorum ki bu bayramda da aynı ruhu göstererek, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı'nı başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyerek en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.