BAŞKAN TUTAL'IN KADİR GECESİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 12:01, Güncelleme: 18.05.2020 - 12:01
 

BAŞKAN TUTAL'IN KADİR GECESİ MESAJI

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Sema kapılarının ardına kadar açıldığının altını çizen Başkan Tutal, Kur'an-ı Kerim'in Peygamber Efendimize indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz" dedi.   Başkan Tutal yayımladığı mesajda şunları kaydetti:" Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı mübarek Ramazan ayının son günleri yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Tutulan oruçlar yapılan ibadet ve yardımlarla manevi bir iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.   Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatması; yeryüzünde barış ve huzura vesile olması hepimizin ortak duasıdır.   Rabbimiz bu mübarek gecede, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; Seydişehirli hemşehrilerim ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni kutluyor,Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyor,sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum "dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Sema kapılarının ardına kadar açıldığının altını çizen Başkan Tutal, Kur'an-ı Kerim'in Peygamber Efendimize indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz" dedi.

 

Başkan Tutal yayımladığı mesajda şunları kaydetti:" Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı mübarek Ramazan ayının son günleri yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Tutulan oruçlar yapılan ibadet ve yardımlarla manevi bir iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

 

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatması; yeryüzünde barış ve huzura vesile olması hepimizin ortak duasıdır.

 

Rabbimiz bu mübarek gecede, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; Seydişehirli hemşehrilerim ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni kutluyor,Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyor,sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.